co takhle sem davat po zapase zapasove statistiky? Odkud je to nejlepsi sem vkladat?

• APW na toto odpověděli.

APW diky. Zajimave je, ze jeden z nasich nejvice potentnich utocniku ma nejnizsi ice time. A kdyz clovek vidi Vranovych 30 procent na buly tak asi bude lepsi ho nedavat... preci jen po zraneni ruky play offove bule nebude zadna lambada

Spaleny Havranovi nevysla jen 2 trenina tam ma 0/4 na bully. Hodne zalezi kdo byl proti nemu - ktera petka strida na souperovu petku - to je vec trenera a situace.

Ale spis v te druhe tretine me prekvapil vysoky prumerny cas stridani u vsech.

Rozumíte, prosím vás, někdo pojmu xG - očekávané góly?
      To jako každé můžstvo (nebo dokonce hráč) má nějakou pravděpodobnostní konstantu, že z X střel dá Y gólů? Jestli ano tenhle údaj by mě zajímal.

Jestli to dobře chápu tak tohle je graf střel a gólů. Proč je to graf xG?

Rys-z-Ard tohle je předpověď kolik gólů a kdy, ten který team dá. A dokonce tam je logem vyznačen kdy padl skutečný gól.

dablazek

dablazek předpověď? Takže něco jako horoskop (=vycucané z prstu)?
          A já doufal, že to má nějaký základ (zdrojová data) a výpočet. Tohle mě na tom zajímá. Statistika je nejen o prezentaci výsledku, ale i procesu jak se k němu došlo.

APW
            Nevíš proč přestal hrát? Viděl jsem jak v 2 třetině přijel na stridacku, prasknul hokejkou o mantinel a od té doby nebyl na ledě.

Ales_36 Nevím 🙂

Dle drbů, co mám, si s Motákem nepadli do oka.

APW
                Tak jeho ice-time by tomu odpovídal, a je už to delší dobu co to tak má.

APW s Motakem si nepadlo do oka 99% všech kolem třineckého hokeje

Fredy
                  Je tady vlákno kde vůbec nemusíš lozit a prudit.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀