Mira Ale tomu Koubkovi to musíš přát. Typek se dostane po 60ce na lavičku jako hlavní. Dáš nějaké tituly a tak a teď ještě dotáhneš tuhle partu kopytek až na MS po 20letech 😀... Prostě nikdy není pozdě 💪
Kajl Pelta musel uplatit Boha, jinak to neni mozny. Jesteze tam ti klauni toho Koubka dali. Po vsech trch podzimnich ostudach je tohle dar z nebes.
Simon domin Nebude ver ze ne, Bayern je doma sileny letos, jsem fanousek od malicka a takhle silny je nepamatuju od 2020. Real tezi zatim s chaosu ktery Vincic predvadi no.
domin Simon To ja fandim realu ale cekal jsem dnes uprimne debakl a zatim jsem mile prekvapen. Uvidime ke komu se to prikloni😄
Simon domin Ja respektuju stary Real, kde byly fakt hvezdy a hraci, ale co se po odchodech legend stalo z Realem je hruza, Vini,Mbappe to je hruza, nemuzu jim prijit ani na jmeno celemu tomu klubu.😆
Reprak Mira Tam nefunguje absolutne nic. Ti projebou i tu skupinu o udrzeni pujdou rovnou do druhe ligy.
Simon Jedna serie mi skoncila, pro me jakou fanouska od skolky Trince ta nejdulezitejsi. Druha mi za chvili zacne(Bayern-Psg). Snad si zpravím chut a ty negry z parize smeteme z placu.❤️
Spaleny Bando jsme na cestach a nemam u sebe notas odkud mam pristup k hodnoceni hracu. Takze klidne jeste hlasujte, kdo jste to nestihli