Tak dnes jdeme naposledy do werkareny. Přeji nám všem ať si dnešek parádně užijeme a večer odcházíme spokojeně domů.

At uz to dnes dopadne jakkoliv, tak je treba ty nase borce vyorovodit takovym skandovanym potleskem, ze na to do smrti nezapomenou 🙂

Ikdyby jsme dneska prohrali,nemame se za co stydet. Dokazali jsme jako prvni v historii otocit serii z 0:3 na 4:3 a to jeste proti tak silnemu souperi jako je sparta. Ono sily a stesti nejsou vecne. Bohuzel jedine co muzem si ted vycitat je 4 zapas a nepromenene presilovky.

Simon jak rikas. akorat nasere pripadne prohrat s takovyma zasranyma ubrecenyma srackama jako jsou ti kaspari z pardubic.... .ale tak.... jeste neni konec 🙂

• Simon na toto odpověděli.

Spaleny to rozhodne,mozna bych i rekl a lame mi to srdce ze i ta sparta mela vetsi pokoru a respekt nez polokone

Simon No tak oni už mají naplánovanou oslavu na neděli 😀 co jsem slyšel

Simon tak... podle medialnich vyjadreni rozhodne. Rozhovory hracu po utkanich a behem nich byly uplne na jine urovni nez to co predvadi napriklad Radil. Od tymu, ktery nam vyradil 2 nejlepsi obrance slyset neco o zakernem a agresivnim Kacetlovi? Vysmech... no a srovnavat Grosse se Zadinou taky asi nema moc vyznam....

Spaleny Radil by měl držet hubu a nebrat si Kacetla do huby on sám do něho. najižděl tak kdo tu je agresivní 🤔

Dneska by při nástupu mohli tomu přikuřit tomu intru od Deutschland... posledně mi to přišlo takové slabší, ani gynšo skura nebyla 😃 Snad to dneska uhrajem, nechci čumět, jak to vemeno Pánik zvedne v Třinci pohár...

Užíjte si to dnes! Poslední zápas doma (možná i letos, ale snad to půjde do sedmého). Tak ať to má grády! ✊
          Tady vládne Třinecko!!!! ❤

Poslední soutěžní zápas této sezony ve WA. Strašně to zase uteklo. A proč? Protože to opět bylo nádherné a zase v mnoha směrech výjimečné. Zase se naši Oceláři zapsali nesmazatelně do dějin českého ledního hokeje. Pro mě (a věřím, že i pro všechny soudné fanoušky) jste hrdinové. Děkuji a bude mi ctí fandit vám i příští sezony.
          K dnešnímu zápasu...Naděje umírá poslední a dokud není konec...dále to už znáte v podání třeba Voženílka. Protože my jsme Oceláři!

Klukům velké díky za sezónu. To byla kurva jízda. Možná dnes nekončí,možná jo - ale už teď je to NEZAPOMENUTELNÁ sezóna. Budu vnukům říkat,co jsem dělal,když Nagano, a že jsem zažil otočku z 0:3 na 4:3 jako fanoušek Draků z Třince. Dnes se klepou ti sráči z Pardubic,ale ne my. Dlouho jsem nebyl na ten tým tak hrdý. Takže kluci - čistou hlavu,užít si zápas s fanoušky v zádech a Give them hell :-)

Kdo bude zpívat hymnu? 😃

Chlapi co Růža dnes ..bude v sestavě?

STRUM hymnu by mohl zazpívat právě Růža 🤣

• Elmo na toto odpověděli.

Loqezini Tak to by případně v neděli , kdyby to dneska klaplo zpíval Dědek 😂 a ještě by si k tomu zaplatil orchestr 😂😂😂

Hymnu jestli ještě žije by mohl zazpívat Péťa jestli si ho tu ještě někdo pamatuje. Chodil po Třinci zpíval saxánu a vybíral drobné, pak už chtěl i papírovky a nevím proč mi vždycka říkal Ládičku😄 Jinak jestli dnes vyhrajem tak to bude v neděli masakr....A my vyhrajem!!

TomTom
                Péťu Paška už jsem dlouho neviděl. Kdo ví jestli ještě žije.

• STRUM na toto odpověděli.

Hrrrr na ně.Držím palce

Dneska poslední zápas doma tak snad bude vítězný a společně si ho užijeme a rozhodovat se bude v neděli

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀