Tak dnes jdeme naposledy do werkareny. Přeji nám všem ať si dnešek parádně užijeme a večer odcházíme spokojeně domů.
Komentáře k aktuálnímu zápasu
At uz to dnes dopadne jakkoliv, tak je treba ty nase borce vyorovodit takovym skandovanym potleskem, ze na to do smrti nezapomenou
Ikdyby jsme dneska prohrali,nemame se za co stydet. Dokazali jsme jako prvni v historii otocit serii z 0:3 na 4:3 a to jeste proti tak silnemu souperi jako je sparta. Ono sily a stesti nejsou vecne. Bohuzel jedine co muzem si ted vycitat je 4 zapas a nepromenene presilovky.
Simon tak... podle medialnich vyjadreni rozhodne. Rozhovory hracu po utkanich a behem nich byly uplne na jine urovni nez to co predvadi napriklad Radil. Od tymu, ktery nam vyradil 2 nejlepsi obrance slyset neco o zakernem a agresivnim Kacetlovi? Vysmech... no a srovnavat Grosse se Zadinou taky asi nema moc vyznam....
Dneska by při nástupu mohli tomu přikuřit tomu intru od Deutschland... posledně mi to přišlo takové slabší, ani gynšo skura nebyla Snad to dneska uhrajem, nechci čumět, jak to vemeno Pánik zvedne v Třinci pohár...
Užíjte si to dnes! Poslední zápas doma (možná i letos, ale snad to půjde do sedmého). Tak ať to má grády!
Tady vládne Třinecko!!!!
Poslední soutěžní zápas této sezony ve WA. Strašně to zase uteklo. A proč? Protože to opět bylo nádherné a zase v mnoha směrech výjimečné. Zase se naši Oceláři zapsali nesmazatelně do dějin českého ledního hokeje. Pro mě (a věřím, že i pro všechny soudné fanoušky) jste hrdinové. Děkuji a bude mi ctí fandit vám i příští sezony.
K dnešnímu zápasu...Naděje umírá poslední a dokud není konec...dále to už znáte v podání třeba Voženílka. Protože my jsme Oceláři!
Klukům velké díky za sezónu. To byla kurva jízda. Možná dnes nekončí,možná jo - ale už teď je to NEZAPOMENUTELNÁ sezóna. Budu vnukům říkat,co jsem dělal,když Nagano, a že jsem zažil otočku z 0:3 na 4:3 jako fanoušek Draků z Třince. Dnes se klepou ti sráči z Pardubic,ale ne my. Dlouho jsem nebyl na ten tým tak hrdý. Takže kluci - čistou hlavu,užít si zápas s fanoušky v zádech a Give them hell :-)
Kdo bude zpívat hymnu?
Chlapi co Růža dnes ..bude v sestavě?
Hymnu jestli ještě žije by mohl zazpívat Péťa jestli si ho tu ještě někdo pamatuje. Chodil po Třinci zpíval saxánu a vybíral drobné, pak už chtěl i papírovky a nevím proč mi vždycka říkal Ládičku Jinak jestli dnes vyhrajem tak to bude v neděli masakr....A my vyhrajem!!
Hrrrr na ně.Držím palce
Dneska poslední zápas doma tak snad bude vítězný a společně si ho užijeme a rozhodovat se bude v neděli