Standis pridávam Panika ...
mrkev ja mluvil o urovni toho zapasu. Sudi z toho udelali strasnou sracku....kolikrst za zapas byli u videa?
Spaleny to bola sračka za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani v čase cholery ... raz som to zažil u ženijnej brigády v Pardubiciach ... Sralo 170 vojákov ...
Palo65 ...a myslel nedovolený bránění
Cheban nemal paprče nad hlavou ?
Mal
Standis myslíš rektálnu teplotu ...
@"Palo65"#
Palo65 myslím teplotu jeho hlavy,když ji vytáhl ze sparťanské (Sobotka?) prdele
som kdesi napisal že dnes to nebolo pre ludi so slabšou povahou a maloletých divákov 😎na markize tak upozorňuju ,ked sa niečo nafilmovalo v osade . .
Palo65 chlape s tebou si musím dat někdy pivko
Standis Podle mně ukazoval nedovolené bránění.
dablazek Tedy faul na Kura, nebo na golmana?
Standis no já to měl přes celé hřiště, ale viděl jsem jak odjížděl od protilehlé branky, tedy čelem ke mně a měl skřížené ruce před tělem, tedy počítám Kurovi. Viz pravidlo 534 https://www.ceskyhokej.cz/data/redactor/pravidla2006-2010signalizace.pdf
Standis podle tady toho záběru to je tak napůl 🙂
Standis dablazek se ještě dívám, že už jsou trošku upravené. a ten první odkaz vedl na staré... viz tady dokument pravidla LH 2024/20225 strana 158 https://www.ceskyhokej.cz/data/document/20240807/100157_d1b0_240806-pravidla-2024-25-w.pdf
dablazek
v tej ukážke je signalizácia hlavného rozhodcu a nie toho nemehla zo včerajška ...
Palo65 takhle by to mělo vypadat... trestné střílení nedovolené bránění
to co poředvedla včera #66 byl nějaký hybrid
dablazek ta rozhodčí si zakrýva silikony ? (ďakujem za úsilie !)
Irving prostě fauloval tečka.
Peta zaháknul nohu a postrčil. Tohle by neustál ani Ondrej Nepela. Možná ani Chuck Norris🤣, ovšem Hribík samozřejmě ano🤡
Peta Jasný regulérní gól. Jebat Hribika, Jebat Spartu
Peta tady je vidět že takhle ta výzva byla vzatá správně 👍 pochvala stevovi že to viděl
Peta byl to souboj o puk, takových fotek s ,,faulem,, můžeš naházet za zápas milion. Nepiskal bych faul ani na jednu stranu a gól neuznal že padnul po odpískání. Hráčům bych se omluvil, že jsem se upisknul...