Gumitek Každý rok je to stejné.... nevím proč tady píšete takové hlouposti furt dokola.... nedokážete se poučit z drřívějších sezon? Jste jak kolovrátek, 4 roky zpět tady čtu ty vaše blbosti a jak to dopadlo? TITULEM. To mě tady točí..... Musíte furt někoho prznit. A nakonec je vše v pořádku. HNUS

Hansen1 jo psát můžeš co chceš ale jestli to budou nadavky tak to si pis v chlivku

Elmo trinecka srdce pláčou když vidí tu mizerii. Komu to není jedno jak hrajou tak tu mamře, ale srdce bude vždy bít pro Třinec.

Teď na konci bylo vidět že to kluci v sobě mají, že umí hrát dobře.

Mira to víš že jo kurváááá 😉

Kurva za stavu 4:0 nedat mlademu Svancimu sanci je zločin do pice... Fakt jsem.nasrany. Aspon z toho hovna neco pozitivniho vytezit... Nepochopim

• Mira na toto odpověděli.

Marko hrát celý zápas tak jak posledních 10minut tak výsledek je jiný

Gumitek ano, soustredeni v tatrach bylo 26.6. Od 2.5 jsou to dva mesice. Co tam mas dal?

Třeba na ten víkend rychle zapomenout a potrenovat, vyčistit hlavy a ono to půjde, krůček po krucku.
            A já si zajedu na orlen natankovat plnou a snad se mi taky uleví. 😅

Pavlík v Hradci nehraje, klidně bych ho vzal domů 🙂

Mira Nic kamo.... snad to pochopíš později. 😉

• Mira na toto odpověděli.

APW mlady Kaca ti do Trinu nikdy nepujde, ale to bys mel vedet 😉
                ale taky bych tu rad videl hrat odchovance, Cinel, Kaca, Hlados, Marosz...

mrfederer Marosz už ne ten si to skazil sám svoji blbostí

Mně je docela líto, proč třeba nedostávájí šanci kluci jako Havránek, Haas, Sikora. Ne, že by nás měli vytrhnout, ale možná by tam bylo to větší srdíčko. Škoda.

Dnes jsem hokej sledoval, spíše poslouchal v autě. Mistama jsem myslel že zastavím abych se nadýchal čerstvého vzduchu. Srdcařům se nedivím že jim už tečou nervy z těch výkonu co předvádíme. Každý správný fanda chce vidět nasazení, a potom i porážky miň bolí. Zatím to nasazení je max. 10 min. za zápas. Doufám že zítra už bude v chlévě ten co tu už x sezón do každého ryje.

Spaleny už 3 týdny před Tatrama začala příprava v posilovně, nebo někteří měli individuální přípravu. Takže?

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀