dablazek No nic extra. Že je to stále v procesu, spolupracuje s doktory. Termín návratu tam žádný nepadl 🙂
dablazek To bohužel nemam 😔
Ještě něco ze včerejška (zprostředkovaně). Trochu s tím bojuju, ale snad se to tu zkopíruje.
Dneska winter games Slovan-Košice ale asi to bude vodní polo. Budou to mít zajímavé, má celou dobu pršet.
Dnes bych tipnul 4:3 a dal jsem Roťáka jako střelce, pěkný kurz 10. 🙂
Dneska bez Marcinka, Hrna místo něj.
Hrna v prvni lajne, boze za co?
Kritik Motak to asi tahá z klobouku, kdo bude místo Marcinka v první lajně. Dát nejhoršího hráče v 5na5 do první lajny to by neudělala ani uklízečka. Takže dnes Hrníč kanadský bod 😀 4:1
Kritik to víš Hrňa je moc velká tlačenka....
Kritik nový sponzor a hrna v první lajně tady něco smrdí
Tak Samo se vrátil, tak že by zůstal? No nic to nemění na tom že by ho mohl Moták dát do 3 lajny k Romanovi s Hrehym. Myslím že ten útok by byl ideální.
Tak jak to vidíte? Bude hokej, nebo řecko -římský zápas?
Standis Tipuji to druhé, snad budem mít štěstí v zakončení 🙂
Standis 6:1 v suchém triku 😂
Avenged15 Asi klasika, jen teda ať nedají prvního góla oni, bo to bude sekaná
Standis už dali 2, to bude beton
Standis Tak to štěstí v zakončení zatim bohužel nemáme 😃 Takže typický zápas s Olmikem no.
Zkojek No nevím :-)
Buď špatně vidím, nebo ten Konrád nepatří mezi top bruslaře... zvláštní, nikdy mě nic takového nenapadlo
Jediné co mě trochu straší je,aby nešli do Kacetla, protože Daneček v bráně...no nic, ať něco nepřivolám.
Zkojek ani do něho nemusí jít. Oba góly jdou za ním. Ten první na 10000%
Gumitek Píšu to tady už opakovaně, ale jelikož někteří mentálně zaostalí jedinci, jako třeba ty, to stále nejsou schopni pochopit, tak ještě jednou.
Útočníky má na starosti Országh, nikoliv Moták.
4:2 ale humus hokej jako vždy
APW o konečné sestavě rozhoduje Motak. Střídání mají na starosti rozdělené jak píšeš.