Zkojek No nevím :-)
Standis
standa66 ano, my šance nedáváme, oni mají haluz, ale ještě jsme neprohráli 😉 teď si k tomu něco v šatně řeknou, dají čtyři a bude klid 😇
Zkojek ani do něho nemusí jít. Oba góly jdou za ním. Ten první na 10000%
Ale hlavní trenér je jeden a kdyby řekl, že chce zkusit jiného hráče tak by to nejspíš i bylo 😆
Zatím klasický scénář s Olomoucí 🙂
Kritik nový sponzor a hrna v první lajně tady něco smrdí
Zkojek No bylo by dobré s nimi potřetí neprohrát.... 🙄
Zkojek Ty góly hanáků byla haluz? Myslím že včera nás jednoznačně přehráli.
Standis už dali 2, to bude beton
APW o konečné sestavě rozhoduje Motak. Střídání mají na starosti rozdělené jak píšeš.
Kritik Ne.
Myslím, že borci jsou ještě v Blavě v grizzly baru pod Michelskou bránou 🍺
klasický zápas s olomoucí
2 tr nás Mora vymazala. Zabetonovala střední pásmo a Brejlicka je z toho na větvi. Co je s Buckem? První třetinu hrál dobře.
Kritik Podle mě nebyl na lavičce v 2 tr.
Kritik no nastoupil i na druhou část první přesilovky, dvakrát zadupal a všichni kromě tebe pochopili. Hraje totální kulové
Ales_36 podle mě taky ne
Zkojek myslíš to jak mu to růža namazal mezi nohy ,místo na hokejku když skočil že stridacky 😀😀😀😀
Co dodat, jsme bezzubi a Tvaruzky dobře zavřeli střed. Nechci malovat čerta na zeď ale asi další prohra s OLM.
Standis Tak to štěstí v zakončení zatim bohužel nemáme 😃 Takže typický zápas s Olmikem no.
Avenged15 přesouvám svoji prognózu na třetí třetinu 😂😂😂
Zkojek Amen 😁
Já už si začínám být jistý, ze podmínkou přestupu Motáka k nám bylo, ze po tu dobu nesmíme syrečkáře porazit. Jinak přece není kurva možné, aby s náma takto vytírali. Jednou se muže stát, ale letos už je to pravidlem.