No to mě po.er, jak se to tu rozjelo 😳. Takové hašteření. Kurde chlapi, chápu, že je tady dost široký věkový rozsah a někteří jsou takoví přímočařejší a prudší, ale zas, jsme všichni oceláři. Mně osobně jen vadí nadávky, jinak výměna názoru je ok. Takže momentálně jsme asi všichni dost frustrovaní jak z výsledků, tak i samotné hry. Našim klukům to nelepí a trenéři zatím nenašli řešení jak z toho ven. Já už to psal kdysi dávno, že by trenérům neuškodilo, kdyby si jeden z nich šel občas na nějakém zápase sednout někam nahoru třeba ke skyboxu a podívat se na tu hru z nadhledu. Fakt to nelze už stavět na starších hráčích, jejich zkušenost a rozhled se může projevit, a budeme potřebovat, v play off, a já věřím, že ho hrát budem. Teď je ale vyšťavit je k ničemu. Zbytek základní části musí holt vybojovat a odmakat mladší parta. Otázkou je, jak by ten nižší icetime vzali.
Pokud to čtou i lidi z klubu, tak širokou trenérskou základnu nikde jinde nenajdou, a snad tady najdou i nějaké podněty 🙃 Každopádně to tady nežeňme do extrému, naštěstí je to anonymní, tedy až na APW, takže by nemělo dojít k inzultaci. Dneska všichni na značky a zkusme našim synkům ukázat, že jim dáváme šanci "povstát z popela" ( samozřejmě nadsázka ).