Jezis tu je nablito, mam uz toho hokeje letos tak akorat, jsem z toho otraveny, ale zas to je porad jen hokej. Mame za sebou 6 let o kterych se nam ani nesnilo, a tohle proste neodvratne muselo prijit. Nejsme prvni ani posledni, kdo si timto prochazi, je to proste ta predelova sezona, kdy tu prestavbu odkladas, a nakonec te to dozene. Po tech titulech stejne neslo jit jinak. Cim driv se s tim smirite, tim lip pro Vas, letos uz se proste tim musime protrpet az do predkola, a pak se uvidi. Protestovat si muze kazdy jak chce, je to jeho volba, zapas s Kladnem si o to vylozene rikal, byt mladsi kousek, nadavam v hale tez, byl jsem taky nasrany, ale ze po x letech se letos nedari, neni pro me duvod hned vsechno zpretrhat a porvavat, zazil jsem uz toho taky dost.
Pamatuju jak Peterek zval v radiu na hokej se Slavii, kdyz se prohralo nekolik zapasu v rade, vcetne naprosto tragickeho Vsetina, ktery hral s juniory, ze hraci zaplati vstupenky jako omluvu, a dostali jsme 0:7 (myslim ze sezona 06/07). To byla ostuda, lidi hazeli piva na led, myslim ze i jeden dres tam skoncil, kotel se mi zda dalsi zapas jednu tretinu byl prazdny, do predkola jsme prolezli o 1 bod, a pak z toho byla pamatna serie s Libercem. Takze neni duvod lamat nad vsim hul, byt i me prijde, ze letos uz je to scifi, ale v koutku stale verim.