Zkojek Amen 😁
Tak by měl nastoupit @Standis pes abychom zjistili v jaké je formě.
Rys-z-Ard Pes je daleko, na to dnes nelze spoléhat . Hlavně nedostat tyhle zápasníky v play-off, bo to nedáme :-)
Rys-z-Ard nechme pejska v klidu, zatím ještě jde o 💩
Zkojek myslíš to jak mu to růža namazal mezi nohy ,místo na hokejku když skočil že stridacky 😀😀😀😀
Ales_36 podle mě taky ne
Aron 1 lajna , výměna slepého za ještě větší dřevo
Kritik jenže tam hraje Kurovský, nechceš se dát na krasobruslení? Nějaký ten lutz, nebo odpíchnutý rittberger poznáš...piruetu určitě 😇
Zkojek zkus se podívat na záznam kdo nastoupil v 1 lajně na začátku 3 třetiny a pak teprv něco piš. Já byl na stadiónu a to vidělo i dalších 3t lidi
Zkojek Tady má @Kritik pravdu, první střídání ve třetí třetině šel v první lajně marný Aron.
Kvízová otázka: kolik zápasů je do konce a kolikrát hrajeme doma?
S tvárůžkama nám není souzeno letos.... 😔 mám obavy aby nenahradili Zlín který nám leta nešmakoval.
Hansen1 já to vidím spíš na podobnost s Bolkou.
diky 😃
Dneska byli mimo komplet všichni. Tak by mohli hrát třeba týden vkuse a nevyhrajou ani omylem. Plácaná neskutečná. Když to srovnám třeba s tím zápasem s Plzní, kdy po ledě snad lítali a byli všude, tak nebe a dudy.
Ferneter Mně se dneska libil Jeřábek.
Ferneter Přesně tak, dnes výkon od začátku do konce hrozny, teď je rozhovor s Voženilkem, že skoro netrénovali a bylo to vidět, všude jsme byli druzí, prohrávali souboje a chyběla energie. Takže je třeba se dat zdravotně dokupy a bude to Ok.
Avenged15 Mě se stále víc líbí Kurovský, kterého místní znalci posílají do Frýdku. Je to jasná alternativa za Marcinka až ten pověsí brusle na hřebík. Nebojí se jít k mantinelu, tlačí se do brankového prostoru...trošku potřebuje zapracovat na stabilitě, ale jinak fakt příslib.
Čekal jsem už prohru, bohužel prohra by přišla tak či tak. Jedine co fakt dokáže naštvat, že opět s tou 💩 Olomoucí...
Dnes humus největšího kalibru.
dablazek A kolikrát tam byl potom? Když jsem odpovídal, byl tam Kurovský. Ale to nehraje žádnou roli, když se jeden zaměřuje jenom na trolení, protože nic jiného neumí. Jo a ještě adorovat Bučka a mínusovat. Teď ale využívám svého svrchovaného práva na dané téma dále diskuzi nerozvíjet. Tímto svým postojem tak dávám prostor k dalšímu trolení 😜
Zkojek no potom, tam byl Dravec a Kurovský 😉