💪👍Paráda dnes ♥️
No nevím..... jak tady píšete o betonu když vedeme tak tenhle beton nám vyhrál 5 titulu po sobě a začal to VV kterého tady všichni opěvujete... Tak co si stěžujete kua.... 🤔
Uplácat do konce takový zápas jsme už potřebovali jako sůl.
Důležitá výhra 👍 jen tak dál ✊️
Jo jinak Keba dvě Áčka 👏
Kuba
díky hoši,ono to půjde👍
Velmi důležité body, výhra venku, solidní hra ve 2 třetině, výborný Kaca, ale taky neskutečná chyba Kocha. A teď fandit Hradci.
Ales_36 zase toho Kocha bych tak neplisnil. Odrazilo se to blbe od spojnice toho pruhu co ie dole na mantinelu... A to za co sel sedet nebyl faul ani
Supeer klucíí pojďme dál takhle. 👏
Zaplatit panbuh ze to dopadlo, dulezite body. No dneska gratulace ale jede se dal. Dalsi zapas je opet o 6 bodu, tak snad to zopaknem, Motoru se ted moc nedari, chtelo by to vyuzit.
Mira Ten odraz od mantinelu nebyl normální..... uhel dopadu se nerovnal uhlu odrazu 😆
Mira Faul nebyl žádný. Chyba to prostě byla velká. Naštěstí nás nestála žádné body.
Ales_36 pust si to jeste jednou. Jak pise Hansen ten odraz byl nečekaný. Koch to chtěl zahrát dobře. Já bych mu tohle nevycital
Ku.va nesýčkujte tu furt, vyhrálo se, výkon vůbec nebyl špatný, konečně se na to dalo dívat, a ta 2.třetina byla suprová. Snad nás to nakopne do závěru.
Jo, a zapomněl jsem zdůraznit, venku se vyhrálo !!!, a s Litvajzem, který je celkem na koni, konečně
Takový typický play-off zápas Ocelářů a nebýt nešťastné chyby byl Kacetl dneska s nulou stejně jako kasičky.
Zkojek Myslím že se Koch ještě teď diví jak se to mohlo takhle odrazit. 😟
Hansen1 myslím, že už je to jedno 😉
Zkojek Taková pičovina hráče sere... ale je to jedno, já jsem moc rád za ty drahé 3 body. 👏😉