Důležité 3 body z venku víc bych to neřešil. Varaďa daří se?😄
TomTom kroť se... všechno se může vrátit i s úroky.
Mám radost z každé pozitivní věci. Takže dnes prostě užívám radost z výhry. Užívejte se mnou. Bo nikdo nikdy neví, jestli to není poslední radost v životě :-) Oceláři til i die
Jako
https://www.csfd.cz/film/678477-dycky-sunderland/prehled/
Standis Pravda ale myslím že ještě užiješ spoustu radosti. Možná i s Třincem letos.... 😉
Hansen1 co se týče věčně druhých tak se krotit nehodlám 😉😄
TomTom No jasně. Smát se slabším se neoplácí, vrátí se to. KARMA je zdarma
Tak v úterý by tyto body chtělo potvrdit a něco přivést i z Budějovic. Do konce chybí 13 kol a bude to boj v tabulce. Jsem zvědavý jak budeme stavět obranu, když se vrátí Maričin, Smith a Jank.
Ales_36 Včera už boli "záblesky" štartovania play off modu ... K tomu čo píšeš je prírastok hráčskej konkurencie len a len žiaduci . Dúfam , že aj Marci prispeje svojimi skúsenosťami a gólové skore sa zvýši ...
Na úterý se mi podařilo sehnat permici tak se budu nervovat u ledu. Kua chtělo by to aspoń 3 zápasy za 3 body ať se Duda a zbytek O2 dementostudia posere. 😉
Hansen1 nemyslíš spíš Koreise?😀
Palmis23 Všechny idioty z O2. Ti mě serou. 🤔
Palo65 Tak Marci hlavní úkol bude zlepšit naše buly a zvýšit důraz okolo brankoviště což nám moc chybí. Obranu bych postavil: Maričin Adámek Kundratek Nedomlel Jeřábek Koch Smith
Ales_36 a co JanHus? 😃
STRUM bude v utoku
Duda je momentálně v Třinci a byl i na tréninku Áčka a jestli je to tak jak říkal v podcastu, tak se nedivím, že hrajeme tak na p..cu 🫢 🤷
Marko ve kterém podcastu? (on je všude snad 🙂 )
Marko "Ruza a Andy Nestrasil nebyli na treninku" 🤣 Jako ze u nas je trenink flakacka? No to v minulych sezonach nebylo... se mi tomu nechce verit ani.
Mira Mistri světa na YESS TV
Marko Co tam říkal?
Marko a který díl?
Mira ten dnešní, nejnovější
Marko teď jsem si to pustil, dál ale říká, že jestli některej tým půjde nahoru tak my