dablazek To taky může byt jen fotka před nebo po treningu, nebo když nikdo nebyl v hale aby byl klid od mamralu že kotel je jaký je. Stačí si přečíst i komenty na seznamu atd. do kotle už se šije z každé strany a musím souhlasit oprávněně.
folwa Ze všech stran? Tady jste co píšete vaše konspirační teorie snad 2 a na fb ty 2 falešné profily?? Proč nepřijdete k.bubnu říct své podněty? Kluci si vás vyslechnou.
Elmo zkuste v tom kotli už otevřít oči, vždyt v pátek se vám vysmaly svym vykonem přímo do očí. Proč když 90% lidi na stadionu píska vy zacnete skandovat ??? proč nemate transparent s budíčkem nebo tak neco podobné??? Proč ??? Nebo Vám v kotli se ty výkony libí???
Cheban Díky
folwa Ženy nehrály. Pískání bylo kluky už tolikrát vysvetleno že bys to měl vědět. Ještě jsi mi vysvětlil kdo, jak, proč a za kolik platí kotel. Platí jen ocelové maniaky nebo i nás ostatní? Nelíbí se to nikomu ty výsledky tomu věř.
folwa Jo 90% fakt ještě nepiskalo. 🤣
Proč zase stebel 😕
Elmo takže chcete dopustit aby se tak stalo, zatim jsi neodpovedel na otazku proč když lidi piskaji vy schvalne rozjizdite choraly? a proc neni transparent s budickem nebo nejaky odchod kotle na protest????
Vitky zas za 5 minut nebyly s pukem za modrou.
Maji dve vyhry za sebou....ale oboje dost smrdelo, protoze jsou nekonecne marni furt stejne.
Dnes 3 body
folwa Co aby se stalo? Protože se to vysvětlilo už X krát na všech sítích. Protože kotel kluky na ledě podporuje. Pokud jsi byl v pátek tak ke konci se roztahly šály a mlčelo se. Kluci teď dali nějaký transparent což si jistě viděl přes víkend. Vysvětlíš mi to o tom placení kotle? Platí jen ocelové maniaky nebo i nás zbytek kotle co nejsme om? Proč nejdete za zástupci om k bubnu a řešíte to jen na netu a to ještě 3/4 jako fake profily.
Čacho ihned do šatny a pěšky domů
Zkojek Nechápu proč hraje.
Dali jsme letos gol v oslabení? Mám tušení, že teď dáme🙂
Tvl dva fauly Vitek pred podrazenim Cinecaly
Elmo neumiš odpovědět na jednoduché otazky?
Elmo nepiš, že hraje...on tam zmateně bruslí a máchá kolem sebe hokejkou. Nic víc.
2x měli na hokejce vyhození….
Zkojek Pravda
folwa všimni si prosím tě v jakém jsi vlákně
folwa Za 1. Já jsem ti odpověděl. Za 2. Ptal jsem se první. Ty už celkem nevíš co píšeš.
Kundratek to bylo co v tom oslabeni? To jako neumi vyhodit puk pres cele hriste nebo co.
Simon Stébel to řekl dobře. "Ledabyle vyhození"
Simon ten to mrví každý zápas, oslabení i přesilovky