folwa Za 1. Já jsem ti odpověděl. Za 2. Ptal jsem se první. Ty už celkem nevíš co píšeš.
Vždyť nesty v brankovišti nestal tvl
Elmo Taky jsem si rikal😂Hrachovina byl jenom az moc od branky. Sasci
Simon Přesně
Simon Stébel to řekl dobře. "Ledabyle vyhození"
no co dodat, ona tam snaha je ale je vidět že na náhodu, nenahrají si, jeden absolutně neví o druhém, v té hře nic neklape
TomTom Přesně tak snaha tam je, ale to je vše. Šanci jsme si nevypracovali. Máme puk na hokejce a jen ho odevzdáváme Vitkam.
Jsme neměli ani jednu šanci 🙈
Simon ten to mrví každý zápas, oslabení i přesilovky
Vitky zatim nebezpecnejsi. My jsme meli max jednu poradnou strelu. Smutne.
Kazdopadne herni plan “nahodit do rohu” plnime na 200%
DrakSmak a protečuje to vždy pravé křídlo, taktika celou sezónu stejná.
Na sance vedou Vitky. Ale jak vidim ten nas prechod do utoku tak kdybych to mel popsat,jeden nahazuje do rohu a ostatni az to dojedou a treba z toho neco bude.🤷♂️
Co k té naší hře napsat. Pořád dokola stejná písnička. Nahoď a běž. Nic jiného neumíme? Hlavně to nějak uplácat na 0:0
zatím opět děs,trošku se divím se se tu vůbec ještě nekritizoval Kundrátek,ten hraje celou sezonu taky úplně hovno a bude asi nejlépe placen u nás.To je napováženou.
dave77 já ho tu párkrát už letos zhejtil, už tehdy jak dostal pozvánku do repre, tak to bylo nepochopitelné, pak se nachvíli zvednul a už nějakou dobu je to veliká bída... nicméně svezl se s celým týmem
Palmis23 já vím,ale on by to měl i nastartovat ten náš výkon.Poměr cena a výkon?Škoda slov...
Hlavně pokud budeme hrát styl Varaďa, tak Venca moc dobře bude vědět jak to bránit. Dneska se prostě Zdena musí kousnout a něco vymyslet...
Bod dnes bude zázrak
desdel Zdenda tu 3 roky nic nevymyslel, tak jak dnes může něco změnit.
Dneska ty lajny jsou silene, v kazde 1 koule u nohy, nevim s cim tam chceme uspet. Snad to nejak uhaluzime, vypada to, ze to bude o 1-2 golech.
Je to mrtvé… Jediný, kdo je něco schopen individuálně vymyslet, je Daňo.