To zas bude zítra v práci veselo jak dorazí vitkovičaci.
Kritik Já je neřeším. A to jich mám 90% tam.
Očekávám, že Zdenda bude spokojený s tlakem, který jsme po gólu byli schopni na 3 min vytvořit, a na tomto půjde stavět do dalších zápasů.
Jedine koho lituju je Siki a Kaca.
Simon Siki nejlepší hráč dneska
STRUM až roztajou ledy a skončí doba hájení dravců 🤣
Dnešním výkonem jsem definitivně sezónu zatratil. Zdendo díky za vše co jsi dokázal v Třinci zku.vit.
Na tom setkání bude veselo.
APW je to v hospodě tak asi jo...
APW od Peterka se stejně nic konkrétního nedovíš tak to je.On nikdy neodpovídá k věci...
APW Nebude. Budou tam jen lide z kotle a ti se s Peterkem, Motakem a Vránou budou plácat po ramenech jak se v letošní sezóně daří.
dave77 minimálně by mu tam mělo být řečeno ať vezme zodpovědnost zpackané sezóny a jeho kroků (respektive nekroků) na sebe a vyvodí důsledky
folwa takové divadýlko to bude nic víc🙂
folwa Ja tam jdu a rozhodně nejsem nikým ovlivněn
Tak my se serem se starym Ruzou ktery dojebe vsechno na co sahne a na stridacce nechame sedet mladeho synka co fakt jezdi po prdeli a maka. Nevim jestli je to Motakova nebo Ruzova prace ale at se jdou vysrat.
dave77 přesně tak
Ales_36 tak to máš opravdu silný žaludek.
Ales_36 Bacha za chvíli se dozvíš že tě platí klub
Moták ven, Moták ven, Motak ven
Totalni dno.
🤮🤮🤮🤮 je to hnus.... ten tým je kurva furt stejnej... to prostě není možný aby zapomeli hrát hokej....
Největší chyba že jsme nikoho nepřivedli... Marci to fakt nespasi
desdel to je právě to že je furt stejný,jednou ta doba temna musela přijít a proto že se ta obměna kádru neustále odkládá o to ta doba temna bude delší,bohužel...
folwa Ale furt v koutku duše doufám, že setkání bude zrušeno z důvodu ukončení tragédie jménem Moták
Palmis23 👍