Kotel je furt spokojeny? Jakoby nic? Jsem zvedavy na navstevu proti Varum.
Simon Co si kotel připraví na zápas s Varama? Nějakou děkovačku za výkon ve Vitkach? Ted jim tam taky tleskali.
Palmis23 👍
Koukám že naš kotel hráčum poděkoval za ten výkon 🤣😂🤣
Ales_36 Bacha za chvíli se dozvíš že tě platí klub
Kladno a Olomoc vede.....Nepanikařit!!😄
TomTom hlavně Jarda Jágr dal góla🙂🙂🙂 z toho by si měli vzít ti naši dědci příklad🙂🙂
folwa Ale furt v koutku duše doufám, že setkání bude zrušeno z důvodu ukončení tragédie jménem Moták
Ales_36 a Peterka taky🙂
Na setkání půjdu a obávám se že pokud dostanu slovo tak budu zejména k trenérům velmi příkrý. Ale spíš mám pocit že to zruší 🤔
Mira tak jeste by nekoho vynesli nohama napred
desdel to je právě to že je furt stejný,jednou ta doba temna musela přijít a proto že se ta obměna kádru neustále odkládá o to ta doba temna bude delší,bohužel...
dave77 dobré doba temna ok... Ale na to se kurva nedá dívat
dave77 to sice jo.. ale čekal bych po 5 titulech treba střed... ne dno... v obraně reprezentanti v útoku reprezentanti a necháme tvl body Olomouci, Kladnu.... vědí kurva ze nedáváme góly a nepřivedou nikoho... myslim že studna vysychá
STRUM tak otřesný hokej co hrají letošní sezonu sem v Třinci v životě tady neviděl a to si toho pamatuju dost.Ale ještě víc mě sere ta nečinnost našeho vedení!
Být Sikorou, ještě dneska balím kufry směr Kanada
Palmis23 jo a minulý zápas zavinil Gola a pak posadil sám sebe
Ale hlavně že jsme udrželi systém až do konce 🤣
Celé to smrdí. Šestý smysl mi říká že v tom něco je. Cílený sestup - bo nejsou a nebudou prachy? Koukejte i na projekt Frýdek .Taky na hraně..
Standis Jo, má to asi dost zásadní vliv.
Standis na ten projekt Frýdek bych se vysral a ušetří se desítky milonů.....
To je kurva totální fiasko ta letošní sezóna. Jestli uslyším, že Růžička má podepsáno i na příští sezónu, t.j. že bude hrát opět v 1. lajně, ani tu permici nepotvrdím.
Fric má podepsáno stejně i tak Vrána🙂
Fric To si piš že má podepsáno a ne jen na dalši rok ale až do roku 2030
Siki zbal se a bez do Kanady/Ameriky. Chudak synek.