polda tos zabil
polda Jj, ten už z ledu teď nesleze
Ales_36 Hlavne že sme tie oslabovky uhrali . Je treba perspektívne brať v úvahu aj faktor "arbiter" , kto vylučuje , vo včerajšom zápase dvojica Jeřábek-Jaroš , Do ďalších zápasov nabádam na ostražitosť v osobných súbojoch zvlášť ak budú pískať páni Ondráček , Vrba ...
Za mě postup Vítkovice, Budějovice, Třinec, Plzeň
Tak projel jsem letmo FB od Ropáků... ti jsou posraní už teď, že čtvrtý zápas ani nemuseli psát do grafiky, že je smeteme atd... no kéž by to tak bylo 🙂
STRUM No spis to tam je hezky rozkopane. Kazdy tam jenom plive na to ze ted 3 mesice hrali kulove. Vyhoda pro nas,my jsme ted vklidu naladeni,bez zraneni kdyz to tak vezmem. Jsem zvedavy jak na tom budou klicovi hraci Chezy,Koblasa,O.Kaše,Tomek atd.
Simon za me lepsi golman Zajicek nez Tomek btw
Na fóru Chezy tvrdí že O. Kaše sichr nenastoupí a Koblasa asi taky ne. Jako všechny trumfy jdou teď za námi, no doufám, že kluci nic nepodcení. Nejhorší soupeř je ten co už nemá kam couvnout.
Kajl to obecne presvedceni napric internetem a odbornou verejnosti, ze je smaznem mne desi. Kdyz sme naposled hrali s litvajzem, tak to bylo naopak a vime jak to dopadlo.
mrkev jak to dopadlo? Vyhráli jsme 3:0 na zápasy
mrkev Jestli v něčem našim věřím, tak v tom, že všechny tyto věci jdou mimo a soustředit se budou jen na sebe. Bude to pro nás hodně těžká série, kde musíme eliminovat zbytečné fauly. To nás stojí strašně moc sil. Asi všichni víme co budeme chtít hrát, jsem zvědavý v jakém stylu to budeme schopni praktikovat.
STRUM prave, ale vsichni verili litvinovu. Takze aby to tentokrat nebylo naopak.
S pokorou kluci.... nic není jisté.
Ales_36 Takze Marko zpět. Otazka ale za koho?
Simon ...v té nejsilnější MOŽNÉ sestavě...moc bych si přál, aby Marko byl v pořádku, ale v těch slovech to tak jisté není🤔
Simon Pokud bude Dano zpet, tak se bojim ze rozbijou utok Kuro/Siki/Teply .. coz bude skoda.
Jsem zvědav či bude aj nový mapping 😃 no a ten nástup by mohli kapke přikuřit, repro na to je, tak něch se celý Litvínov zesere až za ušami, popelka jedna
STRUM Nový mapping určitě bude už se těším jaky bude
mrkev Myslím si že by to tak bylo a šel by tam O. Kovarčik místo Teplého, který by byl 13 útočník, ale uvidíme
Ales_36 Též si myslím.