Daňo v PO je super zpráva. Bohužel to znamená roztrhání naší nejlepší útočné lajny z konce zákl. části. Teplý bude v lepším případě 13., pokud si troufnou v PO dát Havrana na tribunu. Radši bych tu lajnu Siky / Teplý / Kury nechal, Havrana na tribunu a na 13.útočníka dle formy třeba Růžu nebo O.Kovyho, což je nereálné, protože forma u nás nehraje roli.
Jinak dost mi chybí na přesilovce borec, co umí vypálit z první. Pouštěl jsem si goly z těch titulových PO a naprosto nedoceněný Hrnek, ten to tam sypal neskutečně z jedničky a musím říct, že jsem letos v sezoně neviděl nikoho takto vystřelit z levého či pravého maňtáku. Z první přesilovky umí vypálit akorát Daňo, který tam nahradí Romana. Ale hraje mezi kruhy a tam se ke střele nedostane tak často. Je to jediná varianta, kdy bek musí dát Růžovi a ten z jedničky mezi kruhy na Daňa.
Nevím proč, ale myslím si, že začne Mazi.
Každopádně jsme jasný favorit a měli bychom být lepší ve všech herních činnostech. Litvnínov je dle formy hodně špatný, z posledních 9 zápasů mají 5 bodů a byli impotentní, takže pokud se to u nich zázračně neotočí, k čemuž nejsou důvody, tak si musíme svým poctivým buzerantských hokejem dojít pro 3 výhry nejpozději v úterý 🐸