Nechápu to jak tady většina hejtuje naše hráče jako byste byli fanoušci jiných týmů než Ocelářů.
Měli bychom si uvědomit, že ti naši hráči nejsou nějaké super hvězdy a taky mají své mouchy. Kdyby tomu tak nebylo hráli by jiné kvalitnější evropské ligy či NHL a Peterek by neměl nejmenší šanci je tady udržet. V porovnání s jinými extraligovými kluby jsme na tom kvalitativně velice slušně. Když chce kritizovat nějakého hráče - klidně ať to dělá, ale když už je takový odborník mohl by poukázat na hráče soupeře na stejném postu,který by ho výkonem předčil.
A ano dnešní hokej byl tak trochu holomajzna - ale určitě tomu nepřispěli jen naši hráči. Prostě většina našich soupeřů bude hrát proti nám tento destruktivní stylem zašlapovaním u mantinelu a narušováním rozehrávky, protože přebíráme soupeře po Pardubicích (a to si natrénují na Pardubice budou zkoušet i na nás).
Já jsem zatím spokojený - tak nějak tuším, že nás má letos kdo dotáhnout na slušná místa zajišťující play-off a to mi stačí. A možná i ta smůla nás opouští (jinak bychom dnes kvůli nevyužité přesilovce 5/3 měli prohrát).