czesio přesně tak, jak může poslat absolutně nebranícího, nebruslicího a nechodícího hráče na led. Asi aby si dal gola do prázdné, kdyby se náhodou k němu odrazil puk? Včerejší herní projev byl velmi špatný, ale 3 body máme.
folwa Dal ho tam ze stejného důvodu jako mu dal kapitánské céčko. Tohle je Růžův tým a ne Motákův 😃
APW no nevím, zatím se hledá. Jeho brácha ten nedá gola ani 50 šancí.
Xicht91 Proto je potřeba to přečíst celé 🙂 Stále se hlídá, ale když zrovna zapne, tak je to vidět. Individuálně skvělý, chytrý v soubojích, nejlepší z našich centrů na buly..
Škoda, že ho zbrzdila ta operace.
hroudek bohužel máš pravdu, ten už z toho ledu nesleze.
Jak vidím, co zatím vyvádí Raška na Spartě, tak mi vadí míň a míň, že šel tam a ne sem 😁
Avenged15 proč ? moták by z něho udělal bezkontaktního hráče.. 😃 😃
Avenged15 se dívám na jeho včerejší statistiku a zřejmě slušný oddíl 🙂
Avenged15 no uz jsem to tu psal po tech jeho po-prestupovych rozhovorech....ze mi neprijde jako nejostrejsi tuzka v penale
Co ten Daňo?? Nemáte někdo nějaké bližší info? Kurva by chyběl...4 kusy ve 3 špílech.
Spaleny Můžou si s Houdkem podat ruce, jestli bude takhle pokračovat 😁
Dneska dobré bkt, je tam v neplacené části, Raška, Hudáček i incident Grosse v rondu.
Zkojek asi si to pustím. To v tom Rondu jsem viděl a ti komeťáci jsou fakt pacienti. A největší sranda jak Gross musel jebnout do sekuritaka at si nepise na mobilu ze se tam borec po něm sápe :-D
Zkojek Akorát o Třinci tam nepadla ani věta. Když nepočítám faul Hudáčka.
Mira asi tak, kdyby Gross byl trochu nad věcí, usmál by se a odešel. Jenže on už se i dříve prezentoval jako ne zrovna nejostřejší tužka v penále. Ale je to můj osobní názor a já Grosse opravdu nemusím 😉
Mira To ale nebyl securitak ale press photo (coz ale Gross samozrejmne asi nevedel no)
Mira mně přijde úsměvné, jak sparťanští fandové nadavají na ty komeťáky, přitom sami jsou to totální opice, co se neumí chovat😀
Reprak Prý mu vadilo, že si to točí 😁
Všimne si tady konečně někdo že se nám každý rok rozpadá tým na různá zranění????!!!! Okamžitě odvolat kondičního trenéra Gryče , vše jde za ním, od té doby co to vzal po Sailerovi to jde absolutně z kopce a máme nespočet zraněných , stojí to vše za nesprávně nastavenou přípravou!
Esko Super, toho jsme tady na fóru ještě neodvolávali.
Esko Je vidět, že jsi na slovo vzatý odborník. Mohl bys nás laiky poučit o tom, jak by to tedy mělo správně být? Myslím, že ti budeme všichni vděční.
Esko Jakože zlomená klíční kost, zlomená ruka po střele pukem atd. jde za kondičákem jo. 🤣🤣🤣
Esko To není úplně špatný názor, v NHL je běžné, že pokud má tým několik sezón velkou metriku "man game lost", tak to odnese lékařský tým. Zase je potřeba rozlišovat co je prostě haluz zranění na které se nikdo připravit nemůže a které zranění obnovili špatnou diagnózou/léčbou, případně příliš brzkým návratem. Ale to tady podle mě nikdo neřeší. 😃
Esko Jo vlastně to dělá tak špatně že jsme za jeho působení získali 5x titul.