Spaleny Tak to je silná káva 😱.
Spaleny z toho amerického cocota se mi chce blít!
Spaleny Teplý s Adamem mi odešli, Flyn hraje kupodivu solidně, Vrána dal gól a Dravec mu na něj přihrál, dokonce i Mazi odchytal až na jeden gól velice dobrý zápas. Tak mi řekni, koho já mám teďka hejtit. To prostě vychází na kapitána. 😁
dave77 Kefalín, a po americky viete?😜
Mladá Boleslav 2 : 4 Třinec
co se s těmi Američany stalo zvolit takového magora?
dave77 furt lepsi nez ty co podporujou buzny a migraci, se koukni kam to dopracovala frnacie,anglie a nemecko
dave77 pro tebe magor, pro jiné jediná správná možnost 🙂 a v tom je krása demokracie 🙂 ale to si prosimtě řeš v politických fórech a ne tady, díky 🙂
Chlopi, serte na politiku, akorát se to tu zas bude žrát mezi sebou... Jak to dneska vidíte?
STRUM jen jsem mu chtel otevrit oci
@"standa66"#p5461Tak radší bych to zase rychle vrátil tam kam to patří a to k zápasu z Bolkou, který nám Trump určitě nevyhraje, takže další utrapený výkon ale na bod bude stačit. 3:2 PP
TomTom jasne, ja tu nezacal ty sracky o politice
TomTom a ty tri goly tomu furchovi da kdo?
dnes vyhrajeme 4:3.
politika v prdeli ruzicka v prdeli motak v prdeli a jeste dal hosi vidim to letos zase na titul, to nemá kam
Mě překvapuje, jak na tipači všichni sází Třinec, tak jsem to pojistil handicapem na bolku 🤣
Boleslav vyhraje, těsně (možná po prodloužení nebo nájezdech) 3-2 nebo 4-3 pro Boleslav
Spaleny 2!!! Beru to z pohledu domácích. Jeden Flynn a jeden Kundrc
Zalezi na zacatku. Bolka je trosku pod tlakem po dvou prohrach (ale se silnymi souperi) my bychom mohli po tech haluzackych 3 bodech mit trosku lehci ruce, kdyby nam tam neco spadlo ze startu verim v 3 body. Jinak to zase bude pretahovana s prodlouzenim jako s bolkou povetsinou.
Přesný výsledek netipuji,ale každý bod se počítá na začátku sezóny....