Spaleny Teplý s Adamem mi odešli, Flyn hraje kupodivu solidně, Vrána dal gól a Dravec mu na něj přihrál, dokonce i Mazi odchytal až na jeden gól velice dobrý zápas. Tak mi řekni, koho já mám teďka hejtit. To prostě vychází na kapitána. 😁
Xicht91 kondicaka prece!
2:2 pak už to je štěstí, ale asi 3:2pp
1:3 . Flynn si dá 100. gól v kariéře, druhý Hudy a třetí nechám ať se o něj podělí obránci
Zajímalo by mě jak by to vypadalo kdyby dal Flynna misto zraneneho Dana k Hudackovi a Kurovskemu. (aspon na presilovku)
Rys-z-Ard ulevilo by se flynnovi i vsem fanouškum.
Rys-z-Ard bohužel se to asi nedozvíme... dneska ve 2 lajně místo Daňa Roman
Daňo out na 2 měsíce....
Palmis23 Hráč s nejlepší formou … Ach jo.
APW no tohle může být pro nás solidní průser... Sikora out, Daňo out, Flynn utopený s Růžou a Nestym v lajně, která nefunguje....
APW Tak Kubiesa do 2 lajny, ale vím, že my budeme raději hrát s Vranou a Dravcem.
Palmis23 ještě se nedej bože zraní Hudy ( flynna nepočítam ten je fakt utopeny s 27), a jsme bez střelců. Ale budeme mít 250 000 bránících utočníku.
Ales_36 Jsem chtěl zrovna napsat, že měli povolat Kubiesu.
Vidím Draveckého s Vránou v jednom útoku a je mi slabo.
Gumitek A při tom obraná hra je na úrovni Kladna
APW Mám to stejně. Máme nejlepší akademii a hrajeme ve 4 lajně dva 40-leté borce. Sice legendy, ale bohužel jejich přínos už minimální.
Peterku konej na přestupním trhu🙂
No tak po tom mamraní je trřeba zkusit Havrana jako střelce dneska. 7,7 kurz 😉
Kua to nám ta sezona pěkně začíná. Jeden zraněný za druhým. Asi zase natáhli nový kabel.
Peterku přiveď kanaďana či amíka!Je to teď nutnost.
teď už budeme úplně baletit😀
Já bych dal Flynna k Hudymu s Kurou a k Růžovi Vránu, Romana s Dravcem a Hrehem. A případně povolal na doplnění Kubiesu, Strondalu...