Ales_36 činel
Ruza v 3, vidim dobre?
domin jsem překvapený, že se trenéři konečně rozhodli ho dát níž, frajer tahá z posledního, což vidí každý soudný člověk. Pořád mě ale sere Nestrašil v první, ten je letos neskutečně mimo.
Heureka 😁
Stal se zázrak, jak pravil Ctihodnosti ve Slunce, seno. Růžička je ve třetí pětce. Za měsíc bude legie zkázy - důchodci Růžička Vrána Dravecký
Peklo zamrzlo. Růža do 3.lajny 😱
Mira stejně se bude jebat na první přesilovku, když mu to proti Kladnu zázrakem padlo.
Co je s Činelem?
Folwy49 bude někomu chybět? Je z formy už od minulé sezóny. Růže papírově 3 lajna, a jaká bude skutečnost?
Konečně. Dnes se musí zdařit aby Růža zůstal ve třetí lajně
Likop3492 Tak tak.
Hele zrovna s Romanem a Hrehem by to mohlo jít oni to objezdi, prostě takoví hráči jako je už Růža třeba potřebuji vedle sebe ty nohy jak se říká.
Beztak nastoupí v první Jen to přehodili at mají všichni klid 😃
Ty hele Rogere, to asi bude mastna smluvni pokuta, ze Ruza neni v prvni lajne co?
Biiij, jeeeej, biiij jeeej, biiij jeeej.. nostalgicka slza ukapla...
Hokej ale paradni
A Ruzovi ta treti lajna vylozene slusi. Hit, backcheck, vymodlil si faul...
Mnohem lepsi tretina,vstup do zapasu. Celkove se na to dalo koukat. Presilovka perfektní,zadne mantinely,hezky zamek a strelba,kdyz kometa vyhodila,hned jsme udelali zamek zpatky. Jen tak dal panove a ono to tam vleze.
Simon škoda že nemáme tu věž, která by zaparkovala před golmanem.
Slušný hokej. Lajny zatím fungují, 27 to sedí s 19 a 40, a jak jsem uz psal činel fakt nechybí.