footi to je naše DNA 🤭😀 hrajeme hovno ale davame góly a nedostavame jich moc 🤷♂️
Ted nám zebry nic neodpustí do konce. Budou kompenzovat
proc nestrili proste
milion nahravek k nicemu
co ta 27 tam zas vyváděla v přesilovce,proč ve vyložených pozicích nestřílí a potom vystřelí v totálně blbém postavení!Je na hlavu?
dave77 protože si nevěří
dave77 Mě se zase líbilo, jak jsme si v té přesilovce dávali agresivní nahrávky. Ta hra se po kouscích zlepšuje. Hlavně je vidět sebedůvěra hráčů. To je základ ve sportu a vlastně úplně ve všem. I ten Růža měl lepší pohyb. Když se někomu něco nepovede, tak si hráči pomůžou. Máme i štěstí. To se nám minulý rok poctivě vyhýbalo. Ale to je taky o tom sebevědomí. Jsme druzí nejlepší ve vstřelených gólech a druzí/třetí v obdržených gólech. Jsme na špici tabulky po čtvrtině základní částí. Asi něco musíme dělat dobře
Mira chlap ve 40 si nevěří?Ale no tak.Tak v takovém případě ať pověsí brusle na hřebík!
Patera 😀 vždycky když ho vidím si vzpomenu na pocem kam jdeš 😀
Je to tam, paráda 💪
Zase z hovna jsme upletli bič v podobě 3 bodů.
Kritik ty jsi hovno... prosím tě už se tady nevyjadřuj
Peta promluvil trenér 🤣😆🤣
V suchém triku.
Tak jsme první no a coooo ( aspoň na chvíli 🤣)
Takovy zkuseny profesorsky zapas,povolis,pritahnes a dobijes je. Mazi super jednicka jasna,Siki neuveritelny,celkove dneska super vykon od vsech,mozna jen Hudy a Oski moc nesli videt. Ale spoko,jedeme krasne a libi se mi to.❤️
Super.... ☝️👍
Kritik Že na něho reaguješ. Co příspěvek to perla.
czesio Jak jsem už psal , P jak ....🫡
Kritik P jako piča? Urážet umí každý... říkal jsem, že to bude lepší a lepší jsme prakticky na špici vyrovnané extraligy a pořád budeš jebat
Btw. Kdy dohráváme ten odložený zápas? Nějak mě ta informace minula.
APW Ještě není termín
Elmo Hmm. Čekal bych, že na to je nějaká lhůta, kdy to musí oznámit.