Elmo Hmm. Čekal bych, že na to je nějaká lhůta, kdy to musí oznámit.
Kritik P jako piča? Urážet umí každý... říkal jsem, že to bude lepší a lepší jsme prakticky na špici vyrovnané extraligy a pořád budeš jebat
Peta když ses sám tak nazval tak to asi nejsi nejostrejsi tužka v penále, ja měl na mysli úplně něco jiného.
Obzvlášt cenne tri body z druheho konca republiky , dramaticky zápas , všetci dali do toho maximum , velmi sa tešim !!!
Poprosím tedy kolegy ať lajkujou P, pána prstenů 😂
Kritik ty jsi nemocný
Nebyt prohry s Pitkama, máme momentálně šňůru 8 výher v řadě, docela nelidský…
No,nevím jak jsem měl komu fandit.Ale asi vám.Rusa máme na odstup a vás pak dáme v suchým triku. Jinak,gratuluji
Ta Plzeň už je v tabulce pravdy dost odskočená +10b. Jandač tam dělá dobrou práci.
Rys-z-Ard jako srandu jsem si z něj vždycky dělal, když trénoval Spartu, ale do budoucna za Motáka bych se asi nezlobil. Když skrtneme tu Spartu, tak Budejky Liberec i Plzeň to není vůbec špatný hokej.
dave77 Mě se zase líbilo, jak jsme si v té přesilovce dávali agresivní nahrávky. Ta hra se po kouscích zlepšuje. Hlavně je vidět sebedůvěra hráčů. To je základ ve sportu a vlastně úplně ve všem. I ten Růža měl lepší pohyb. Když se někomu něco nepovede, tak si hráči pomůžou. Máme i štěstí. To se nám minulý rok poctivě vyhýbalo. Ale to je taky o tom sebevědomí. Jsme druzí nejlepší ve vstřelených gólech a druzí/třetí v obdržených gólech. Jsme na špici tabulky po čtvrtině základní částí. Asi něco musíme dělat dobře
zifi taky jsem velmi spokojen a to nám ještě chybí Daňo. Ten by taky dělal vítr v útoku 💪
zifi vše je dílem náhody a životní formy Maziho!Jinak hra skoro stejná jak minulou sezonu a Kacetl je úplně mimo.
dave77 Už to nehul pyty…😆
dave77 Úplně mimo není Káca ale někdo jiný.
já vím tu se na tu modlu kacetla nesmí nic říct špatného!Je úplně v lese ten chlap.to musí vidět i slepec.Statistiky mluví úplně za vše a těch laciných golu pustil mraky!
dave77 jo nima ikona optimismu, ale to tvoje stynkání a mamrání je už fakt až otravne. Kruca to tě z teho života nic netěší?
STRUM nestarej se o mě.
STRUM vypada to na mesicky 😆😆
a chytá ta modla Kacetl něco?
dave77 Kacetl chyta hovno v zakladni casti standartne, lonska sezona byla vyjimka. Jeho cas je v PO a tam nam par titulu vychytal. Takze jo, Kacetl je modla at uz si kocici trus jako ty rika co chce.
dave77 Jo chyta,konkretne nam vychytal minimalne 2 tituly,mozna 3. Je 1/4 sezony a hned ho posilas pryc,trosku soudnosti na nej,pro nas je to klicovy hrac a ze se mu nedari,neni stroj aby furt chytal excelentne,jeho cas prijde zas na jare.
to si nalejme čistého vína že zatím chytá howno.Je mi to líto,ale je to tak.
dave77 ......no a ty už ho hlavně nepij.