Dneska nemeli narok
Tak jsme první no a cooo! To je paráda 💪😁
Co jim je, proč jdou domů 🤣🤣🤣
Zaslouženě dneska! 🎩
Dneska nejzaslouženější vítězství které pamatuju.
Skoda te nuly pro Maziho 😄
Dneska skvělý aktivní výkon a jednoznačné vítězství. Jako prestrilet Spartu u nich to už tu dlouho nebylo. 💪👌
Dlouho jsem si tak nezarval. Muzu konecne rict ze jsem pysny na vykon nasich synku. Krasne jsme zamkli tipec tem vyjebancum z praglu. Za me dneska kazdy hrac pridal dilek do vyhry. 6 bodu naskok na druhe Brno a zapas k dobru? Takovy luxus jsem fakt necekal. Diky synci za nadherny vecer❤️
Spaleny Dejvík, Gayvík
Joooo, už jsem měl obavy těch nevyužitých šancích že ti šašci ujedou a dají gól, ještě že jsme jim tam nasadili toho psychopata Rašku 😀 no z venku Liberec a sparta a 6 bodů? To je sen, díky borci!
Dnes až na pár kiksů a spálených tutovek musím před naším výkonem smeknout. Hoši děkujem. Jasný dominantní výkon nad trapnou S partou. V suchém triku a s prstem v nose. 🤣
Chłopi, kdy se takhle dalo dívat na třetí třetinu? S chutí a vírou y že je jebneme. To długo nie było
a polokoni zase brečí že jsme vyhráli 😂
desdel to si nechavam az ored spanim to poctenicko 😁
Dneska je to sladké. Vidět pepíky jak 3 minuty před koncem houfně běží na metro. K nezaplacení 😄
A dnešní čtvrtou lajnu bych si uměl představit nechat v tomto složení, mělo to šťávu.
Marko Absolutně. Dokonce byli i nebezpeční.
Duda fetuje?
Duda ukazuje, že to není myslitel
Super kluci...👍👍👍 jedenáctý zapas po sobě co jsme bodovali.... Klobouk dolů. Pěkně se na to dívá 🙂
Marek Ivan to kdysi řekl trefně...
Nebudu se bavit s někým, má králičí mozek.
Dnešek to dokazuje
měli by být loajalnejsi... 🤮