Kurva ale už, to mě sere. Že jsem to nemohl vidět, bo tady experti na WiFi asi úplně nejsou, a data bych musel prodat ledvinu nebo psa. Nevidím rumuny brečet a Maudra bez orgasmu.... Ale radoooost maaam velkou. Zítra beru na procházku tričko i čepici Ocelari, i když tady nikdo nemá tušení vo co go :-)
Standis Standis, tvůj pes se ještě přidá. Starej se o něj dobře, play off se blíží. Opovaž se!
Duda generátor náhodných slov, naprostý dement
Ten Duda je fajny.....zebry by mely byt loajalnejsi 😃 ....ke komu jako? Ke sparte? 😃
Lidi to chteji videt.....co chceme videt? Urvane kolena?
Spaleny On byl vždycky mentálně nesmělý
Spaleny duda bol uplne mimo cely zapas robi sa doležity asi cakal kedy Milosovi urvu nohu , ze max.dvojka ...
domin Ale oni ti Pražané přece vůbec nemohou rozumět. Musíš na ně hovořit spisovně 😁
Paradny zápas, doteraz najkvalitnejši vykon v sezone a zvlášť proti S s vyhrou toto si zasluži poďakovanie všetkym za vykon a aktivitu !!! Chvalabohu je Miloš dufam bez ujmy !!!
Parádní výkon. Udělat ze 4 venkovních zápasů 12 bodů je super. Dnes se na to velmi dobře dívalo.
desdel to si nechavam az ored spanim to poctenicko 😁
Po dnešku, se tak těším na hokej, snad budeme pokračovat ve skvělém výkonu, ta tabulka vypadá tak hezky 😅
Avenged15 Taky se těším,jebu na to,jedu domů, loni jsem to viděl snad všechno to utrpení,letos musím vidět tu lepší stránku. Vybalancovat to. A ne že pak řekněte že prohráváme bo jsem se vrátil. Jinak psa prodám před play-off !
Marko Absolutně. Dokonce byli i nebezpeční.
Uprimne ale, kdyz si to vemu zpetne tak nebyt Kovare, tak nevim nevim jsk by to skoncilo v nas prospech. Koukal jsem na Xko a Fb a nic noveho tam neni, jen ze vlastne sudi udelelali z 2 pro Trinec 5 minut pro Spartu a ze jasne ovlivneny od sudi. Maras, cely zapas hrajes picu a jedine co muzes to hodit na sudi. Tohle mi chybelo.
Sparťansko Pardubický pláč vždy potěší.
Dnes mě to neskutečně bavilo, třinecká hrdost na maximu. Hlavně stylem, jakým jsme si s něma hráli. Michal hrál impozantně. Přechody přes modrou jsme měli v obrovské rychlosti. Nasazení, chytrost, síla u mantinelů, Mazi. Nemám slov
Nedved: mohli jsme si odskocit 😃
Spaleny Spíš by si měl poskočit. Stojí si na vedení.
Dravec už nesmí Kubiesu vytlačit ze sestavy. A Vrána 13. útočník. Motáku udělej zase dobrou věc. Po sesazení Růži se naše hra zvedla. Teď to Motáku zase neposer
Standis on nemá vedení... 🫣
Olmik na 4. místě. Masakr.
footi ti byli pro mě hlavní adept na baráž, to je fakt mega překvapení zatím