pojme už začít hrát hokej
Kritik ten je zralý na Frýdek, na extraligu nemá
Furt nechápu co se činelovi honilo hlavou že to nedal zpět růžovi
Pojdme do nich....ve druhe tretine jsme nejak vypadli z role
Tak tohle jsem nějak nepochopil, co ten Mazi udělal
Tak a hotovo asi no nic..
TomTom Ale nic není hotovo 😉
je hotovo
LoPa činel urazil hokejového boha 😃
Kdyz mame drevaky v koncovce... Cinel, Kurovsky, tak dnes gola nedame
Škoda no. O 2g proti HK je problém
Asi vymalováno
Dneska ne, z toho včerejšího Třince chybi 90%
TomTom ten ať jde do háje
TomTom To dělá Činel celkem pravidelně letos 😁 Dali jsme 3 tyčky, ono tam něco spadne s Hradec bude hodně nervózní. Ono to ještě půjde 😉 Všichni jsme tu chválili, jak hrajeme, v půlce zápasu dostaneme gól a polovina lidí tady píše, že je hotovo, mamroci 😁 I kdyby to dneska nevyšlo, máme splněno. Ale za mě dneska hotovo ještě není 😉
Hokejova klasika. Nedas, dostanes.
Mazi dnes bulaty. Nebýt těch zazděných šancí, tak vedeme my. Teď to bude proti buzerantskému hokeji
V 2 tretine to je zatim katastrofa. Nechapu, s takovou dneska ani gola nedame, chybi i stesti ty tycky atd. A bohuzel, Cinel kdyz dostane sanci tak je jasne ze to neskonci golem. Ale o dva goly je to jeste furt hratelne, dame snizujici gol a furt se to da.
Hokejového boha urážite vy co to vzdávate v polovině zápasu 🙄😁
LoPa proto jsem v klidu že máme splněno, ale ta druhá třetina to je děs
LoPa Presne psal jsem to tady furt, venku mame tristni bilanci a 1 zapas hned vyhra. Takze bod z venku vyhoda pro nas jeste kdyz doma dokazem hrat mnohem lip letos.
LoPa a doma 2x sekačky porazime? Když nejsme schopni zopakovat stejný výkon ze včera? Tedy 2x po sobě podat top výkon.
TomTom Já bych to neviděl tak černě, že to je děs. Ano, občas nějaké okno v obraně se objeví, ale to i na druhé straně, jinak hrajeme takticky dobře, dohrávaném souboje, chodíme před bránu, tlačíme se k zakončení, šance máme.