LoPa Presne psal jsem to tady furt, venku mame tristni bilanci a 1 zapas hned vyhra. Takze bod z venku vyhoda pro nas jeste kdyz doma dokazem hrat mnohem lip letos.
LoPa a doma 2x sekačky porazime? Když nejsme schopni zopakovat stejný výkon ze včera? Tedy 2x po sobě podat top výkon.
TomTom Já bych to neviděl tak černě, že to je děs. Ano, občas nějaké okno v obraně se objeví, ale to i na druhé straně, jinak hrajeme takticky dobře, dohrávaném souboje, chodíme před bránu, tlačíme se k zakončení, šance máme.
Ta střela od Adámka... Ty voe to na florbale mají větší jebu.... Vůbec mi včera nechyběl...
STRUM No, vítězná sestava by se neměla měnit.
Tak Činel není schopen vyhrát ani buly. Ale po tom mamrání to vypadá na hattrick
Dnešek je prioritně o nás. Naše produktivita zatím není dobrá, ale máme pořád 20 min.
Tvl to mamraní je tady neskutečné. A to ještě není zápas neni u konce. To se jen tak nevidí tvl 😁
Vyuzijem PP a razem to bude o gol. Furt tam sance je, tahle tretina z 5 nebyla proste idealni. Synci se snad hecnou a jeste s tim neco udelame. Ale ty strely a nahozeni to je fakt ostudne nekdy, jak na treninku…
Ale nehrajeme,špatně, šance si tvoříme, to musí přijít.
Já bych byl raději, kdyby Adámek byl 7. bek. Trochu nechápu, že ho mnozi trenéři a experti zařadili mezi TOP 30 hráčů extraligy. Od reprezentace je hodně slabý. Dneska se nedívám. Věřím, že doma za podpory nás fans poženeme k domácím vítězstvím. Máme hodně dobré statistiky doma.
Pewo Nedělej si srandu. A koho tam místo něho chceš? Nedomlela nebo Janka?
První gól jsme dostali, protože jsme dlouho nevysřídali(daleko střídačka) druhý gól bohužel... Dovolím si tvrdit, že jsme lepší,jen dneska zatím 0. Teď využít přesilovku a podusit je.
Dame comeback a kdyz ne tak 1 bod uspech. Doma je 2x seknem😁
Zase se místo střel stahují na mantinel. Kofroň už mohl mít střelu na branku 2x a ani nevystřelí. A stejně jako s Olmikem vše bijou na stŕed brány
Normálně to otevřít a hnát to do branky Hradce. Mise venkovních zápasu splněna tak co už. 😉💪
Az ted sem se dostal k tv. Pred serii sem cekal ze to bude lo dvou zapasech 2:0 ale nevedel sem na kterou stranu, 1:1 taky dobry. Pokud nesnizi do 50. minuty, tak bycj se na to vyprd a sporoval sily..
mrkev tak to stihli
Přesilovka TOP 😃
TomTom chystali se na to celou pauzu, slusny koncert.
Tak presilovka nic