Ufff
Stačí zjebat Růžu a jde to
Andrej 4 asistence, aspon něco zustalo jak bylo 😃
No aspoň že tak 💪
tyvole 2 hokejky zlomené seknutím a v plísní nadávají nám. To nepochopiš. Zkurvená plíseň, ta se nehodí ani do Nivy.
Plzeňští dutohlavci nezklamali :-) To je fakt diagnóza. Tam aby tě pustili na stadion, musíš mít IQ max 75 a vychlastaný mozek.
Město kde udělá vysokou každý 😂😂😂
Elmo za víkend 😁
Hansen1 Už chápu co na FB u většiny chytraků znamená vysoká škola života 😂😂😂
Elmo Vysoká škola života, Fakulta rychlotitulů Plzeň 😀
Jinak jsem rád za 2 body. Ruža je si myslí dost flustrovaný když se chová jak blb. No jo musí dávát vyložené šance aby nebyl nasraný - to může být tak na sebe kolikrát. Dneska si to spláchnul ale kluci kolem něho asi dost nasraní. Bez Růži by jsme byli v prdeli na druhou stranu. Růžo kua podívej kolik si toho spálil ty než budeš skrz někoho třískat dveřmi do prd... neser 🙄
Hansen1 Ruža tohle děla X sezon, nechápu, že to vytahuješ 😁
Hansen1 *frustrovaný
Sorry, ale nedalo mi to 😄
Litvínov nebo Boleslav v předkole play off to vypadá
Avenged15 Já vím a to musí srát všechny v týmu tohle...
Avenged15 Byly sezony co bych ani nepísknul protože na co Růža sáhl tak byl z toho gol. Ale teď se nedaří ani jemu tak co se vzteká jak puboš na ostatni když to nejde ani jemu. 🤔
Musíme být rádi za 2 body, ale výkon opět nebyl dobrý. No nic v neděli se v plné kráse ukáže, zda jsme schopni v letošní sezóně něco uhrát.
Hansen1 Ježíš, bylo X rozhovoru na tohle tema, jak s Ružou tak s hráči 😃
Hansen1 podívej se do tabulky kanadského bodování...
Hansen1 dneska 2G a 1A. 👌
APW Promiň ale třískat jak kokot dveřmi když to Marci posere je jako na pískovišti s děckama... On to zesral 100x a třískal někdo dveřmi? To by musel být Venca na ledě aby třísknul jemu... 😝