Hansen1 dneska 2G a 1A. 👌
Avenged15 Krásná práce... 👍
APW Promiň ale třískat jak kokot dveřmi když to Marci posere je jako na pískovišti s děckama... On to zesral 100x a třískal někdo dveřmi? To by musel být Venca na ledě aby třísknul jemu... 😝
Hansen1 spíš bych kritizoval Romana ze nedava vylozene sance. To same Hrehorcak... Co oni dokazou spalit to je maras
Mira Ale od Růži se to čeká daleko víc naž od Romana. Co dokáže spálit Růža to se nevidí... Dneska poklona. 👍
Hansen1 Růža ve 37 letech vede kanadské bodování..Co chceš víc? 😁
A Nesty dneska 4asistence 💪🤯
Avenged15 Ano .... můj oblíbený hráč který se chová jak puboš někdy 😁 mazec...
Hansen1 Hráči moc dobře ví, jak je Růža zapálený pro hru, stačí si přečíst rozhovory dozadu na tohle téma.🙂
Avenged15 Jasně ale sere mě i když ho mám rád... chová se jak osel někdy. 🤔
Z Plzně 2 body velmi dobré, hra lepší než minulé zápasy ale do dobrého výkonu daleko. Hoooooodně zbytečných faulu co nás stojí hodně sil.
@Cheban Žiješ?
APW Makám
Tak von se APW po mě schání a pak tady není.Pražák. 🤣🤔
Cheban Tohle ale není seznamka 😎
APW To tys mě naháněl 🤔
Cheban Jen jsem projevil obavu o tvé zdraví, po včerejší zasloužené výhře Ocelářů 😎
APW Tsss,nevím proč se zajímáš o moje zdraví?Jsem pohledný,mladý a zdatný Cheban.
Cheban Jo a raději si šel na hrát fočus aby tě netrefilo na stadionu..... Což mě málem odvezli včera. 🙄 Ale jsem zdatný a trpělivý fanoušek Třince a ti jsou nejodolnější v ELH 😉💪
Cheban 3 pokusy a všechny špatně, slušné 😄
Hansen1 Já takhlenc chodím už nějakej čas.Ale kdyby nebyl fotbal jel bych.To já zase když mám čas tak jezdím.Ale posledních pár let(cca od covidu)je fakt že dávám přednost jít si kopnout.Takže mi zbejvaj úterky a neděle a to ještě když nejsem v práci. Prostě....a co je ti vůbec do toho?Píšu si s APWéčkem z Prahy 🤣🤔