desdel Jj, souhlas, přijde mi, že té naší hře často schází nějaký systém.
Fric systém chybí od začátku sezóny a to jde na vrub Motáka. Nevtiskl týmu nic, a ani neuměl zachovat co tým uměl.
Zkojek Zabít parazity,a na značku 😉Brzké uzdravení přeju.
Fric dík, intenzivně se na tom pracuje 🤞
desdel to byla Vranova chyba
Zkojek Copak,chytls lachtaní nemoc?Ručičky dozadu? 🤣
Cheban jako kluk jsem před mámou prý prohladil: "Tyhle ruce nikdy pracovat nebudou." A celý život jsem se toho držel :-)... jako balón já mám makovici (Fleret-Vizovice) 😅
standa66 JJ, nečekal jsem jinou reakci 🙂
Klíčem k dnešku budou přesilovky. Ty musíme zásadně zlepšit.
Ales_36 ty nám ale vůbec včera nešly, 1 př.formace = 50 přihrávek a žádná střela. 2 přformace je složena naprosto tragicky a ti si nejsou schopni ani nahrát. Takže dnes nás může zase jen dál posunout nějaká individuálni akce jak včera 22, nebo chyba soupeře. Opírat se o přesilovky zatím nejde.
Ales_36 tak přesilovky jsou statické, sice 27 trefil, jinak to je bez pohybu a bez střel. Zato ty litvinovske byly ukázkové. A zda se to jen mě nebo vidíte taky že dochází fizicka. Z těch tváří když střídají to je vidět jak lapou po dechu.
Sestava beze změny
APW já myslel Čuksteho s tím zraněním
rtio Ok.
Ales_36 Já vynechání Marinčina z přesilovky vidím jako logický tah. Není pohyblivý, takže rotaci sám narozhýbe, přihrávky mu moc nevycházejí, takže ani deštník řídit nemůže. Nehledě na to, že když trefí prvního blokujícího hráče, sám to nedobruslí.
Privitejme na ledové ploše hráče verva Litvínov a půl stadionu tleská 😔
Jezo27 To bylo hodně smutné
Škoda 1 gólů. Mazi pozdě zareagoval na přihrávku a presunoval se pozdě. Jinak 21 je marný.
czesio nelehnou na ani nezakleknou do střely... #21 hraje na pravé straně a jako levák to tam má těžké... Když se nedaří tak těžko ze sebe vymáčkne víc. Potřeboval by podpořit místo kritiky.
Venca na hokeji 👌💪🍻
Avenged15 prý už byly nějaké jednání u kavicky ohledně spolupráce. Peterek generální manažer, a Venca bude mít na starost A team.
dost mi to připomíná finále 2015
desdel to jo... jenže hokej se už posunul a my hrajeme furt ten starý, konzervativní z před 10 let.