Ales_36 tak přesilovky jsou statické, sice 27 trefil, jinak to je bez pohybu a bez střel. Zato ty litvinovske byly ukázkové. A zda se to jen mě nebo vidíte taky že dochází fizicka. Z těch tváří když střídají to je vidět jak lapou po dechu.
standa66 když jsi v tempu, tak dojíždíš na střídačku vyšťavený - to je během minuty pryč. Horší by bylo kdyby naskakovali na led unavení.
Avenged15 prý už byly nějaké jednání u kavicky ohledně spolupráce. Peterek generální manažer, a Venca bude mít na starost A team.
dablazek zní to pěkně, každopádně aktualizace: Venca šel za P. Jankem 😁
Nevím jestli to na tipáči komentuje Sušák, podle hlasu asi jo, ale už mě těma kecama začíná srát. On snad fandí ropakum.
Zkojek To mi nějak nepřipadá
Zkojek To fandí, to je z jeho keců jasné.
Zkojek ano byl to Sušák
Kua
cely zapas sekaji jak chuji... rozhodci to nepiska... a ve treti tretine zacnou litvinovaci poustet hokejky pri kazdem souboji a chodime ven .... no a je to 3:3
a ted se zacne kompenzovat.... ceske play off v plne krase
Těch tyček ty vole…
Jinak... Marcinko by jednou mel mit dres pod stropem. Doufam ze jeste zustane
Spaleny Moje řeč, bez Marcinka jsme poloviční.
Gooooooooool kurvaaaaaaaa
Yes!
Mně jebne…
musíme to urvat v prodloužení, nájezdy neumíme
Co už.. za 4 goly si ten litvajz minimalne to prodlouzeni zaslouzi. Jestli chceme stav 2:0, musime ted zabrat.
Standis Nevíš jaké jsou ropačky? 😁
Zkojek Nemám tušení :-) ale asi fajné
dostat doma 4 goly to je strašně moc!Ale věřím,že to dáme👍
Hudáček od třetí třetiny mimo sestavu.
Jezo27 Hudáček nevim co udělal, ale Erik hraje. Jinak dnes se nám ukázala karma za základní část a je jen na nás jak s tím naložime v prodloužení