K včerejšímu zápasu už asi bylo řečeno vše, přikláním se k tomu, že Sparta byla lepší a vyhrála asi zaslouženě. Minimálně byla dobře připravená takticky, chvílema mi přišlo, že naši vůbec neví co mají hrát, občas se podařilo překvapit 1 nebo 4 lajně, ale jinak to bylo trápení a jen bezhlavé nahazování puku do ztracena. Pasáž mezi 30-40 minutou mohla zápas úplně rozhodnout, tam jsem byli jen komparz a Káca nás držel i s trochou štěstí ve hře. Nevidím ani tak problém v obraně, kluci to zvládali dobře, ale v útoku to hodně dře.
Nemůžu se ale zbavit dojmu, že 2. lajna je poskládaná blbě, Nesty je tam úplně utopený, u Hudáčka včera skončily všechny akce ztrátou puku, celkově se mi jeho projev vůbec nelíbí a doufám že půjde po sezóně pryč, připomíná mi jistého oblíbence tribun Štefana. Voženílek mi připomíná nějakého bitkaře z NHL v 90tkách, puk mu skoro překáží. Prohodil bych ho asi minimálně s Marcim, který si své odehraje snad s každým. Vyloženě diletanství je nasazovat na přesilovku Hrňu s Aronem, ti jsou úplně mimo, vidí to všichni, píše se tady o tom už dlouho, tohle je snad nějaký truc, jinak trenéry v tomto fakt nechápu. Jak se nadávalo loni na Svačinu, tak bych ho tam teď bral všema deseti.
Snad se dneska ještě zmáčknem a nějak to umlátíme, 1:3 znamená asi konečnou.