Hansen1 Njn, berme to jako momentální frustraci. Na druhé straně, o tom to fórum je , zamamrat si, zaspekulovat, zanadávat, ale když toho je moc a pořád dokola, už se to někdy nedá číst.
A místo mamrání nějaké tipy na dnešek?
putim remíza 3:3
putim Bylo by fajn poprvé v sérii se dostat do vedení a pak hrát to co potřebujeme. Tipuju výhru 3:2.
putim 1:2 po nájezdech
výhra 4:3.
Spaleny zkus hledat, je mi jasné že tě to sere žes to propásnul, ale nemíním to hledat na netu za tebe. Když něco chceš musíš pro to něco udělat. amen
czesio ja jsem nic nepropasnul, to jen Ty si vymyslis. Dalsi diskuse s Tebou nema smysl, mej se 🙂
Hansen1 myslíš že za stavu 1:3 na zápasy si to Sparta doma nepohlídá?
Vypráskat je třeba buzer.. O o ocelaři 🐉💪
dnes výhra, říkal Venca
4:2
Spaleny Co taky chceš od těch "majáků demokracie" z České Televize? Vše jen ne objektivnost. Ani bych se nedivil kdyby to Záruba ve Werk Aréně včera odkomentoval v legínách a po zápase si ještě pohoršeně zavolal Palkovské, že mu nějaký dezolát oblečený v uniformě městského policisty klepal na okýnko auta, že špatně parkuje 🤣
Siki Chlape co ty máš za problém? Dočkáme se alespoň jednoho normálního komentáře o hokeji anebo je tvůj život tak na 💩 že tady musíš být za debila?
Spaleny zkus si přečíst článek někde kolem začátku února, tuším že i tady někdo dával odkaz na ten článek. Bylo to po 6-8 prohraném zápase, jak jsme měli tu šňůru proher. Možná to je v jiném vlákně, ale diskutovalo se o tom.
Kluci a držím palce jak cyp..... 👍
Hansen1 čekal jsem v bráně změnu
Snad už dáme prvního góla, když ne dnes tak kdy jindy.
MaKal Já ne a to je dobře že není změna...
Ledaři asi dostali čočku. Při vstupu do ochozu byla zima a rámy sedaček jsou jako led.