A co Dave na dnešní výkon?
Kajl Že by už fakt všechno projebal a neměl na lupen do nejkrásnější haly ? 😛
Fric Rikal ze se na to tesi, jak uz musi priplatit za benzin, tak listek mu zatahnu
desdel nakonec za prohru může R. KRÁL to mě poser.
Simon Bože to je takovej borok
Už se vyjádřil na šitru i pan expert Koreis, nevíte? Můžete tu někdo hodit ty jeho tipy, ať to máme pěkně pohromadě😁
Tak je frustrace jak cyp, měli nejnabušenější manšaft, nechtěl bych tady číst některé komentáře kdybychom to projeli 😉
Fric víš kolik místních frustrátů sedí v koutě a hryže si vzteky nehty. To by byla smršť zvratků na adresu hráčů, trenérů a bůhví koho ještě. Ale buďme v klidu, oni se neztratí a vyplujou při první příležitosti
Co to rikal sedlák po prvním vyhranem zápase? Že už ví jak porážet Třinec? Nebo po 6 zápase říkali že kaca bude střídáním rozhozeny? Raději měli mlčet a soustředit se na hokej jak to dobre řekl Antoš
Kritik Jj,karma je zdarma.Však oni si mysleli, že nás přejedou max.4:2 v té sérii
Kdy začíná finále? Nechce se mi to hledat 🙃
APW uterý středa venku sobota neděle doma
APW 18.-19.4.
APW v úterý
Fric Spíš to viděli na 4:0, mysleli si že jsou neporazitelni. S titulem počítali na 99%.
Motak se mi líbí v těch posledních zápasech v rozhovorech. Jak si dělá z redaktorky dobrý den. Mohl by dělat tiskového mluvčího.
czesio ty otázky jsou jak od žáka základky a to ještě takového co mu to moc nejde
Zkojek ale fakt vtipně na to odpovídal
czesio souhlas, jako by si s ní dělal srandu. No a možná i dělal 😁
Zkojek už minulé si z ní střílel, něco odpověděl a sám se tomu začal smát.
Jak to měli to video ti pseudo nej fans je čas udělat Třinci papaaaaa😂😂😂