Jinak mi to nedalo a udelal jsem 3 cropy z toho hudackova zakroku na Sedlaka...
Aniz bych ho chtel jakkoliv obhajovat.....tak pokud by ho opravdu chtel zprasit jak vykrikoval zaruba tak by Sedlak vypadal trochu jinak nez ze by se usmival na lavicce. Navic mi prijde ze to nebyl hit vedeny primarne na hlavu... ruce u tela. Sedlak mel u Hudacka za celou serii nasbirane a tak mu to takhle spocital. Jasne, je to prasarna ... kdyz uz nic tak prijel treti do souboje a dat mu strom vylozene chtel... ale verim, ze kdyby ho chtel doopravdy atakovat na hlavu a zprasit tak by proste a jednoduse Sedlak nedohral. Dalsi vec je, ze to byl atak na nejlepsiho hrace domacich... doma.... takze kdyby dostal 5DKU tak by nikdo nemohl rict ani popel.
Mimochodem - Hudacek na Sedlaka udelal v tehle serii 2 zbytecne fauly, ktere nic neresily. Oba na konci druhe tretiny. V jednom zapase jsme z toho dostali gola a bylo zbytecne drama... a dnes jsem to nastesti ubranili. Z pohledu tymovosti je tohle proste neprijatelne... a kdo sleduje trinec delsi dobu tak si moc dobre pamatuje jak Hudacek neco obdobneho predvedl ve finalove serii prave s nama za liberec... a taky jsem v rozhodujicim zapase z presilovky dali gol. TIm ho nechci hanit... hraje skvele play off... ale tohle je neco na co by si mel dat pozor.
At si kazdy udela na celou vec nazor sam...