HANSEN1 škoda že tě admin nedal toho chvilku, byl by tu od tebe klid. Ty jsi zaujatý proti všem co mají reálný pohled na hru. Do každého ryješ, a ty tvoje bláboly nejde číst.
Fredy Řekni vedle u stolu folwovi že mi zapoměl dát mínus.... 😂 Jinak nevím co ti vadí na mojem názoru? Nikdo mi neodpověděl proč tady nikdo od vašeho stolu pivařů nepíše když se daří... jen tady prudí když je zle..😎 a kdo dá první mínus vyhrál 😂
Hansen1 zase meles nesmysly, bo vsichni vi, ze pisu temer po kazdem zapase a chvalim neustale, kdyz je za co 😉
Spaleny Ano... konečně normální příspěvek. Neměli jsme na ně dnes.
Hansen1 tys během 4 hodin převrátil kabát.
mrfederer V každém příspěvku je ti kámen v hrdle číslo 27.... jsi zasedlý a když dá hattrick tak najdeš něco co ho pošpinit. Věř mi že bez něho jsme taky v prdeli jako bez Daňa, Vožucha a Hudáčka.
Stejně nechápu bratrstvo pivního stolu. Místo toho aby si v hospodě pokecali, popili pivko, , tak rozdávají mínusy na DF 😁
APW Ted jsem to chtěl napsat 😃 Ať se domluví a píše to jeden a ne všichni. 😁
APW no tys tu chybel, dalsi z bratrstva ruzo-brejlovcu 🤣🤣🤣🤗🤗🤗
APW Vím bojuji s těmi kecy sám..... ale mám pravdu. Banda hypomamralů
Avenged15 přesně tak.... 😂
mrfederer Proč Ružobrelovcu? 😃 Ja si řikal, že už na to nebudu reagovat 😃 ale dneska tu je zase slušny chlivek 😃
mrfederer Už si zase nadával na Růžu? 😁
mrfederer jenom si přepnul účet 🤣😂🤣
Ales_36 Proč nebude Nesty? Dneska jsem nebyl pracovní povinnosti.
Elmo 2+10+10 😃
Elmo trest DKU
Hansen1 jak rikam, ty jsi tez vazny pacient 😆😆 Dnes jsem zminil na zacatku, ze ty jeho fauly byly nesmyslne, ale pro tebe je to buh, takze ty fauly byly vlastne oka 😆😆
dablazek No nenašel jsem v pravidlech nic, kvůli čemu by měl chybět i v pátek.
https://www.ceskyhokej.cz/data/document/file/231008-pravidla-2023-24.pdf
dablazek Diky
Hansen1 Se divím, že to sními vubec pořád řešíš. 😃 ignoruj to.
mrfederer Není to můj buh.... to byl Král a později Polanský. Růža pojebe hodně akcí ale i ostatní takže proč tady mrdáš jenom jeho. Jsi posedlý... 😉
APW A nebylo, jak hrač po sobě dostane 2x 10 automaticky zapas stop? Aspon minulou sezonu.
APW taky si myslim, ze by mel hrat, tresty byly jako osobni a nesportovni, ale jisty si nejsem.
APW ja měl za to když to tady Aleš napsal že nebude, že je za DKU automaticky stopka. Jestli ne tak jedině dobře. 😃