APW A nebylo, jak hrač po sobě dostane 2x 10 automaticky zapas stop? Aspon minulou sezonu.
Avenged15 Znamená to trest do konce utkání. Nic o další stopce jsem tam nenašel. Ale třeba to tam najdeš 🙂
mrfederer Není to můj buh.... to byl Král a později Polanský. Růža pojebe hodně akcí ale i ostatní takže proč tady mrdáš jenom jeho. Jsi posedlý... 😉
Hansen1 aspoň v jednom se shodneme a to 91 a 23
APW Jen matně vzpominám, že když hrač dostal 2x po sobě trest do konce utkaní, nasledovala stopka, takže možna se to Nestyho netyka, protože to dostal v jednom zapase, ale v patek budeme nebo aspon ja chytřejši.
APW taky si myslim, ze by mel hrat, tresty byly jako osobni a nesportovni, ale jisty si nejsem.
Avenged15 No jo, ale ty pravidla se prakticky každý rok nějak upravují 🙂 Dle mého by měl v pátek normálně hrát.
czesio k tomu se taky pridavam 👍
APW Tak to je dobře, myslel jsem že dostane automaticky 1 zapas stop.
No a nakonec se tady budou mít všichni rádi ❤️ Mám z vás radost 😁
APW To řikam furt, že by chtělo udělat Viliovku 😁
APW ja měl za to když to tady Aleš napsal že nebude, že je za DKU automaticky stopka. Jestli ne tak jedině dobře. 😃
dablazek No já si to poslední dobou celkem pročetl, dokonce jsem našel i disciplinární řád a tabulku, za co a kolik může Viktor trestat 😁 Za DKÚ opravdu není automaticky stopka, dokonce to už neplatí ani v případě trestu ve hře.
tak to ne..žerte se a perte se!!!😀
To co udělal Nesty byla blbost je to ta FRUSTRACE (je to dobře mrkev? ) Ruža taky nemá nervy jak by měl mít profík ale není se co divit... taky jsem hrál hokej ,fotbal. Je to jednoduché vybouchnout. Jako já tady.. Nemám rád dementy co si hrajou na zkušené jenom proto že chodí na hokej 20 let..... To chodím taky. 😉
ale chudí sousedi se začínají zvedat, že by ten Mueler byl opravdu kámen úrazu?
TomTom Ono Litvinov jde dolu, Kašovci to tam nemohli držet pořád. Měl jsem jedničku, ale Liberec mě zradil 😃
A když řešíme 27 tak jak se psalo už dříve. Když nehrál 27 tak Panik ožil. A to bude asi Panikuv problém a nejen jeho, Růžičku spousta lidí nemusí za to jak se chová na ledě ke spoluhráčům. Ano vede všechny tabulky, bez jeho gólů by jsme možná neměli tolik titulu. Ale jako klubova ikona u mne nikdy nebude a 91 a 23 nesahá ani po kotníky.
czesio Nevadí ti že Krále už překonal? Ale jo taky ho nenávidíš... 😉
Avenged15 no jo ale co ten bod u pernikářu?
TomTom Težko řict, ale myslím, že třeba Pardubice ty posledni zapasy tak dobře nehrali, ale dnešní zapas, je dokazal namotivat. Ukazat se proti Mistrovi atd 😃 Jako tam jsou dvě pětky reprezentantu, ja jsem zvědavy na play off.
Avenged15 V PO je sundáme, to je dané...