Mira no jak jsem ho videl v te prvni tretine mezi kruhama ... vystrelil supr na vyrazecku... skoda... 🙂
ja jsem zas cely zapas hlasil okolo, ze klidne at Vozenilek hraje hovno cely zapas.. hlavne at vyrovna.... co si budem... nebyl to moc jeho zapas. ne ze by hral zle... ale to neustale pokukovani po sudich atd.. jako kdo se mu ma divit.. kdyz v prodlouzeni na nem lezi ten spartan 15 sekund a sudi nic...a takovych situaci bylo vice.... ale jak po seknuti pustil hokejku a langsam pres cele hriste jel stridat... to me teda trochu sralo 🙂
Mira Dnes tu sice můžeme psát všichni cokoliv, ale něco na té víře bude, já včera po jejich gólu překvapivě i pro mě zůstal úplně v klidu a padla na mě taková nějaká vnitřní jistota, že to vyhrajem. Normálně jsem se toho pocitu zpětně až lekl.
Fric měl jsem to stejně! jen já se to včera bál nahlas říct abych to nezakřiknul :-D Ale @Ales_36 mi říkal, že to má stejně :-D ... asi to je ta intuice? :-)
tak ono tomu vnitrnimu pocitu asi podlehla cela werkarena.. protoze co si budem.. .ta atmosfera poslednich pet minut nic moc... kde jsou ty casy kdy jsme vstavali aby se otocilo... liga mistru a podobne...
btw kdo mate zkusenosti z o2 areny... muzu koupit listek kamkoliv a pusti me pak do kotle? nas sektor je vyprodany....
Spaleny Na druhém zápase to před začátkem docela poctivě kontrolovali u každého vstupu, a nepustili nás jinam, než byl náš sektor, ale po první třetině už nekontrolovali.
Spaleny Pustí tě nejspíš kamkoliv. A kdyby ne, tak se domluvíš s někým z našich fanoušků a někdo tě protáhne do sektoru.
No a já se nebál, přesto, že jinak nerad tipuju.
https://tv.isport.blesk.cz/video/9003354/prvni-dojem-sparta-na-dne-a-bez-finale-brzdil-bych.html
CNN 👎 https://x.com/kovalovskyfilip/status/1778714351282602334?s=46
Simon co to je za shit?
Simon předpokládám, že to mělo být asi vtipné? ... inu, nebylo :-D
Simon To je ale dutá hlava
Simon tomu kasparovi by nekdo mel vysvetlit ze svet nekonci za cernym mostem 🙂
uz jen kvuli takovym blbeckum doufam ze to zitra dotahneme 🙂
O O OCELARI
Simon Totální dno stanice
Nekažme si den takovým zhrzeným sparťanem :-)
Mira Pravě že naopak. Me potesilo to jak uz breci i v zivem prenosu ve zpravach. Aspon jde videt jak se jim Vozuch neskutecne dostal do hlavy😃
Simon To je chce dorazit v sobotu
Martin96 diky moc za info.... vsude vzdycky platilo: tak ja teda jdu mezi domaci a budu delat problemy 😃
tak snad to bude platit i zitra 🙂
Mi to video naopak přijde celkem vtipné, ironie, bere do ruky i kapesníček, Je třeba se na to dívat s nadhledem, a myslím, že on to tak i podává. To chce klid.
Fric no.. nevim. i ten kveton vcera vypadal ze by si tu ruku radsi strcil do prdele nez aby ukazal smerem ke stredovemu kruhu 🙂
Spaleny Ex hráč ČB co bys čekal