Rys-z-Ard ne, me to nešlo ani v předchozí verzi. Mám android. Už jsem to loni reportoval tvůrcům aplikace a nic se neděje.
dablazek minula verze zvýšila jas při zobrazení QR, ale dalo se ho změnit a při nižším jasu to turnikety zvládal. Nová verze blokuje změnu jasu - asi na tvůj podnět 🤣. Takže ke změně došlo 😂😂😂.
Rys-z-Ard No právě že u mého telefonu to fungovalo tak, že aplikace jako taková akceptovala u jasu nastavení dle telefonu, ale jakmile se dal zobrazit QR kód nastavila jas naplno a snížit to v ten moment nešlo (alespoň u mého modelu). Tak jsem to reklamoval, proč to neakceptuje nastavení telefonu a bylo mi řečeno že turnikety vyžadují pořádný jas 🙁 tak jsem jim řekl že to je blbost a aby umožnili zvolit jas uživatelům... A výsledek je pořád nahovno.
Švajc hraje na 4 obránce a 3 útočné řady a my nejsme schopni si vytvořit tlak.
Gumitek Už to zavánělo blamáží 🫣
No musim rict ze v nekterych chvilich to fakt hořelo. Teplý a Kury dneska fantazie.3 body s tak tezkym souperem a skvele skore.👍
Vim, že se to tady už někdy řešilo, ale jsem jediný, komu ty nové světla v hale příjdou divné? A ta změna hudebního repertoáru během zápasu doufám neznamená to, že nám tam někde v zákulisí hraje dj Roman Pastorek...
Palmis23 Světla se mi líbí ale hudba je průser
Elmo Přesně tak světla super.
Elmo Neznáte někoho z hudební réžie? Mně to přijde jako na vesnické diskotéce, místo na hokeji. Už pár let dozadu to začalo sračkovatět, ale teď to už je vrchol nevkusu.
Včera asi budme rádi, že Švycaři na konci odpadli.. Každopadně mi vyšel krásny kousek 🙂
Avenged15 pěkně, já vsadil na naše když to bylo 0:1 v kurzu 2,1
Neznáte prosím někoho z vedení Ocelářu? Mám vzkaz pro paní hlasatelku v LM. "Goal scored BUT player number..." mi pokaždé trhá uši. Správně je "Goal scored BY...". Prosím předejte to někdo nahoru.
footi včera byli mimochodem zmatení jak lesní včely. Trenérskou výzvu si bere Fribourg pro postavení hráče v brankovišti. V momentě kdy vstřelili gól na 0:1, následně i v angličtině... 🤦
Tak nám začíná extrraliga. Pro týmy jako kladno, sparta litvínov pardubice atd tedy začíná sezóna, pro nás začíná nutné zlo jménem Z.Č. kdy se vyjmenovaní hokejoví trpaslíci můžou na nás vytáhnout, porazit nás a mít radost...my to musíme přetrpět a těšit se na začátek sezony který poslední půl desetiletí pro nás začíná v březnu no
TomTom Nebuďme namyšlení, to patří do Prahy a Pardubic. Nevím jak ty ale já se těším na každý zápas.
Elmo pouhé konstatování reality..
TomTom
TomTom Tak to vůbec nesouhlasím. Hokej mám jako relax a těším se na základní část.
Dnes vůbec nevím co čekat. Vaše tipy na dnešní zápas.
Ales_36 spa 3:1 tri
Ales_36 u mne kalsicky fazi ocekavani vystrida faze zklamani. Na zapas se tesim uz par dni, takze to bude priserny vykon a dostanem narez. :-D
Ales_36 3:3 a pak už vabank 😃
Ales_36 3:2