Ales_36 spa 3:1 tri
Ales_36 u mne kalsicky fazi ocekavani vystrida faze zklamani. Na zapas se tesim uz par dni, takze to bude priserny vykon a dostanem narez. :-D
SPAvTRI 2:4 ;-)
Hrajete někdo na TIPSportu Fantasy k extralize?
Dneska to vidím optimisticky, Ligu mistrů nejde brát úplně vážně, ale herně vypadáme ve větší pohodě než Sparta, tam to bude chvíli trvat než si to sedne. Tipuju 1:3
podle toho co jsem videl v sobotu tak to bude 5:1
Ales_36 3:3 a pak už vabank 😃
Ales_36 3:2
Klasika se Spartou 5:3
Tak Roman out. Nevíte co s ním je a na jak dlouho je mimo?
2:3 po prodloužení 😉
Marko Proč nenominujeme na zápas 20 hráčů do pole?
dablazek 🤷♂️
Dá se někde vsadit na duel Toman vs. Addamo? Věřím, že k němu dojde 😉
no na to ze tam SPA odpustil ten croscheck... a jeste minimalne jeden faul, tak ten faul draveckeho nevim.
No nez se vrati Roman a Nesty tak to bude tezky. Nevim jeslti je nejstastnejsi dat do kupy Addamo, Teply a Siki. Ti dva novi se potrebujou rozkoukat a k nim junior, talentovany ale i tak. Vubec sem si nevsim, ze hrali.
mrkev Odobně bych prohodí Čacha s Vranou a Adama z Kurovským. Jinak je to zatim spíše boj. Věřím, že dnes bez bodu neodjedeme
Zatím to je chaos, z obou stran.
Ales_36 Druha tretina lepsi. Ale bude to stat zatim na prvni lajne no. Vlastne sem nazaznamenal co je s Romanem?
Tak když dáš prostor mladému hráči, podle Korejse to je špatně, když nedaváš prostor mladym, je to špatně. tvl ten borec mě tak vytačí 😃
Avenged15 no stejni lidi co si chrochtaj, ze se zveda uroven ELH, tak nadavaj na pocty cizincu...
Avenged15 Ja z toho Koreise mel pocit, ze se mu prici aby z Trince nekdo sel primo do NHL a taky ze vylozene hleda neco na #56 (jak bojoval s Malkem o to kdo udelal chybu pri nasem golu)
mrkev Před zápasy LM psali, že je zraněný, ale nic víc.