mrkev Před zápasy LM psali, že je zraněný, ale nic víc.
Avenged15 no stejni lidi co si chrochtaj, ze se zveda uroven ELH, tak nadavaj na pocty cizincu...
Za toto vyloučit
Elmo Jeřábek toto hodně posral.
Darovaná přesilovka... Škoda, Sparta byla marná od druhé třetiny
Pro dnešek konec. Směrem dopředu jsme neukazali NIC. Stejně jak v LM jsme bezzubi směrem dopředu.
Fredy První zapas a už se nadává??
mrkev
Ales_36 vždyť má pravdu, vepředu nic moc
Ales_36 první zápas? Umíš číst, vždyť píše že stejně jak v LM. Asi bys měl počist kolok zápasu už jsme hráli abys byl v obraze
Jeste mne prekvapuje, ze s nasima moznostma mame jenom kouce zvykle koucovat obrance a tak Motak se musi ucit koucovat utocniky.
Jinak se ten zapas vlastne cekal horsi.
Chlapi bohužel. Chybí 3 klíčoví hraci a jde videt ze se to teprve sehrava. Minuly rok s Plzni to bylo jeste horsi.Bohuzel Sparta dneska fakt lepsi smerem dopredu.
Simon Sparte chybel Kempný, Repa a Sob, na to se vymlouvat nelze
Dostane Salomäki jako první stopku za to přidani? jsem zvědavy 😃
czesio Beru první zápas v extralize.
Na 02 hromadný orgasmus, takže vše při starém.
Až na třetí třetinu, která byla příšerná to nebylo tak špatné. Spadnout tam neco v 2. třetině, mohlo to vypadat jinak. Připomínalo mi to dost ty zápasy playoff. Posily se zatim moc neukázaly, Teplého jsem si skoro nevšiml. Mrtka se mi líbil na beku, jak se vyhraje, bude skvělý.
Kajl To nerikam vubec. Ale spis jsem to myslel tak ze ten utok hodne stoji na ruzovi a nestym. A to uz nemluvim ani o presilovkach.
Spartani vypadali jak kdyby na prvni zapas s trincem trenovali cele leto. My to v sobe porad mame. Jsem klidny.
Spaleny https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/452197/hrdina-sparty-irving-trinec-jsme-si-zaskrtli-v-kalendari-po-minule-sezone.html
Avenged15 Ja z toho Koreise mel pocit, ze se mu prici aby z Trince nekdo sel primo do NHL a taky ze vylozene hleda neco na #56 (jak bojoval s Malkem o to kdo udelal chybu pri nasem golu)
Rys-z-Ard Koreis má z nás obrovský mindrák.
Dneska to byla celkem bída. Ten první útok takhle nemůže hrát, když tam nechce nikdo bránit.
Celkově zápas blbec, jedeme dále.
A Koreis je čurák, jestli o Sikim řekl, co všude čtu.
APW já bych je klidně roztrhal. Jsou to všichni tři hračičkové u kterých se nedá čekat že půjdou hned na krev jako v play off. A jak už tu někdo psal, tak třetí lajna by taky neměla hrát spolu. Měli by je dostat na starost Vrána s Draveckym, dostat je trochu do systému, nahrubo je otesat a kolem Vánoc se uvidí kam s nima dál.