Masakr…
Nebyl offside? 🤔
Tvl zase Jank. Hosi hosi.
🤮 Je to k zblití. Tenhle tým nemá momentálně ani na Chance ligu.
Hodte tam rucnik.
Jako sorry ale Motak Malik ven... To se fakt nehodí 🤦♂️
Mira a koho misto nich? Holane?
Vlastní gól Maziho.
Čas na změnu, dokud je ještě čas něco se sezónou udělat.
Xicht91 kapke úcty, jak měl Kurovský. Nic víc. K zamyšlení je spíš ten náš dnešní výkon, ten je hodně zoufalý
Spaleny klidně 🤔
Spaleny VV
Spaleny No nic, poděkovat Zdeňkovi za odvedenou práci, 2 tituly a zkusit něco jiného. 15 zápasů odehraných a ani jedna venkovní výhra, masakr. Dokud se nevyřeší Vencův soud, zkusil bych dvojici Miloš Holaň - Jožo Daňo.
Je čas udělat změny. Ten tým od začátku sezóny nefunguje.
A víte co se po tom zápase stane?……. Nic. Velké kulové a budeme dostávat další rychty. Další titul nikdo nečeká, ale to je hlavně ostuda jak hrom
Čekám, kdo začne být více kriticky. Kdo tady začne vyhazovat Motáka...
Fakt se na to nedá dívat. Naše hra nemá ani úroveň 1.ligy. Kam až musíme klesnout?
Na Vítkovice můžeme do Tipsportu jak se říká "z náklaďákem".
Rys-z-Ard Motak VEN!!!!
Rys-z-Ard Motáka ne. Akorát mě zajímá jak dlouho tam bude Peterek držet asistenty, kteří tam byli naroubováni hodně na sílu.
Motaka nijak nezboznuju, ale nechal bych ho, neni nikdo za nej. Do asistentu bych se nebal sahnout a stejne tak bych se fakt nebal rozbit prasatko a trosku prikupit. Addamo, Cinel jsou mimo. Sikora at jde za more. Hlavne se kua fyserte na nejaky film, ucastni v podcastecha kdo vi co jeste. Tohle je ukazove urazeni hokejoveho boha.
Holt co roky fungovalo,teď nefunguje. Obrana nejhorší za poslední roky. Jank zadarmo drahý. Dopředu je to na náhodu. Chybí Orszagh podle mě. Takže podle mě potřebujeme beka a útočníka.
Standis utocniky dva.