Standis utocniky dva.
Pojdme trinec dame gooool
Kurva ale to je moc. Loket v obličeji,úmyslný útok,a dvě minuty? Výsměch!!!
Vyplatit Wojnara z Vítek.
Rys-z-Ard Peterek nikdy neměl dopustit aby šel do Vítek a měl ho vzít k nám.
Okamžité změny jsou na pořadu dne. Nemáme trenéra. Motak je tu omylem od začátku, a ti letošní asistenti? Ty jsme dosadit jen z nouze, protože Honzi zaspal s podpisem někoho kvalitního.
Rozhodčí: Šindel, Zeliska – Svoboda, Dědek - co to je za čuráka ten Zeliska?
Valsky karma
Spaleny Teď jsem to chtěl napsat. Zmrd zasraný.
I Čiháka bych tu bral.
Rys-z-Ard jedine pan Vaclav z koprivnice. O od pristi sezony 27 jako asistent :-D
Rys-z-Ard to vubec, nic nedokazal, kde prijde, tak to nefunguje. Co Horava? Mozna i ten Holan
Jinak za me chyba Roman v 1.lajne, je to defenzivni hrac, idealni do 3.nebo 4.lajny. Dal bych tam Kuru nebo Sikiho
mrkev to neprojde přes Dědu a Peterka. Škoda.
Já vím, že už o nic nejde, ale nebyl ten Pechův gól z ofsajdu? Ten Koláček to tam Michal na té modré tam a zpět a pak to dal Pechovi do mezikruží.
Rys-z-Ard na ovvsiude uz je vyzva, tak bych cekal ze to zkusime kdyby tomu tak bylo.
mrkev Letos ještě výzva není.
mrkev nejsem si jistý že už mají kamery na modre na všech stadionech.
Rys-z-Ard no fakt by mne zajimalo jak je to s tema PArdubicmea.. myslel sem, ze ten soud je o neopravnvneost vypovedi, ale pak mi prilso, ze jde jenom o vysi odstupneho a ujmu na jmene. Takze obe strany uznaly, ze smlouva byla ukoncena. Z toho mi vychazi ze trenovat muze... ale imho uz ma podepsano ve sparte od pristi sezony.
Rys-z-Ard
Ales_36
aha, sorry za mystifikaci, nejak sem byl presvedcenej, ze to letos uz je.
Jestli někdo čeká, že můžeme do nekonečna přicházet o nejlepší hráče a místo nich brát horší a vítězit, tak se hodně plete.
footi jde o skauting, ten fakt neumime. Byli sme schopni privezt kvalitni uz proverene hrace, pak zacal sypat dedek a sparta a najednou uz to neni takova slava. Z naskautovanych hracu se povedl jenom Vozuch jako rozdiolovy hrac, castecne rekneme Cacho. Smithe neberu jako jako naskautovaneho. Nedomlel funguje, ale taky to neni nic extra.
mrfederer Od ctvrteho golu uz je v prvni zpatky Cinel, a Roman ve treti.
mrfederer Kuro není centr