Uff, je to tam Jsem ten závěr prožíval jak by to bylo play off. Skvělé 3 body a jedeme dál.
Play off zapas....supr body a v nedeli potvrdit
Simon Si děláš srandu ne
Kurde to byly nervy. Zapas luxus dneska, 3 body jsem teda necekal ale zaslouzene,dneska vydreny od 1 minuty. Krasny predvanocni darek.👍
Tak a teď potrenovat rychle ruce aby se to bully zlepšilo. Myslím, že nas to stalo dnes hodně sil a v dalších zapasech budou třeba. Kdyby se pátek podařil, tak by to mohl být skok o 2 místa v tabulce.
Nevi nekdo co se stalo Bobbymu? Nejak jsem si v zapase nevsiml proc nedohral.
Simon šel spočnout... věděl že mu to nejde, i když dneska měl dobré zákroky v obraně. 🤨
Simon Já myslím, jestli nešel do zápasu se zraněním. Co si pamatuji před pauzou, tak ten poslední zápas s LTV tam odkulhal v jednu chvíli .. jestli nedohrál, to nevím.
Simon Pokud je zraněný, tak máme 4 obránce mimo hru, a to už je hodně zlé...
Dnes jsem konečně viděl nasazení. Gratulace týmu.
Kritik jsme rádi trenére... 😉
Kritik Týmu a snad trenérovi ne? Jo vlastně oni hráči trénují Motáka. Poslouchej trenére Kritiku co udělal zrovna dneska špatně Moták? Když to je netrenér?
No a Teply v 3 tretine nehral vubec. Nevim jak v 2 ale ten synek se strelecky trapi jak cyp. Jde videt ze to v tech rukach ma,ale nejde mu to.
Simon fakt nechapu ze se s nim nedomluvi na Frydku. Az se odspuntuje bude dobrej.
Palmis23 Jeste k tomu Volas na Ms 20,no tezko rict. Zeby navrat po letech Dravce do obrany?
Koch je neskutečný, hrozně mě baví jak hraje, už se těším na neděli 😁
Simon Jestli to jde vzal bych toho lotyše z FM vypadá dobře
Elmo Za 10z 6 bodu(4+2). Navic mlady,proc ne zkusit ho dat do 3 paru k nekomu zkusenemu.
Hansen1 okamžitě do chlivku, tam ti bylo nejlíp.
Hansen1 Ten chlivek ti fakt slušel.
Simon A co jsem viděl na netu fm, nebojí se do těla.