Včerejší zápas super, nejde ani tak o výhru, ale že jsme konečně hráli. Díval jsem se prvně na Litvínov s Hradcem a pak to o pauzách přepínal a kvalitou ten zápas byl poloviční, byť padlo víc gólů. Včera to bylo jak bitvy z playoff. Konečně se k nám i přiklonilo trochu štěstí, kdyby to Irving zametl tak jsme asi bez bodů. Tohle je velká vzpruha, ale je to třeba potvrdit v následujích zápasech, všechno jsou to soupeři kolem nás, jestli někdy v této sezóně je třeba zabrat, tak teď.
Addamo mi nechyběl vůbec, ale když ve třetí třetině říkali komentátoři že sedí Teplý, tak jsem si teprve uvědomil že hraje, ten kluk je leklá ryba, neviditelný, nějak nevěřím, že to v sobě probudí, není tam vidět žádná změna k lepšímu.
Nevím proč se tu zas jebe do Činela, to je asi nějaký kolorit, Činel včera nehrál nijak tragicky, měl pár dobrých momentů, oproti začátku sezóny se pomalu zvedá, on to zas načasuje na konec sezóny. Včera se mi líbil moc Ondra Kovařčík, každým dalším zápasem jsem víc rád že se vrátil. A Koch už se tu rozebral, tam je vidět, že on z Ameriky je zvyklý na úplně jiné intenzity, nemá problém hrát v rychlosti, pozičně skvělý. Proto nějak nechápu, že ten Teplý to nemá ani první rok, kdy by ještě měl mít ten fond.