hroudek Soudě podle výstroje v kabině, tak v Třinci zůstal Kacetl, Jank a Vrána, samozřejmě výstroj tam má i Dravec a Kuro. Jsem zvědavý, kdo bude dneska Mazimu krýt záda.
Palmis23 LoPa až na občasné výlevy Dudy... to jeho věčné hádání s Tlustým, který má v 90% pravdu, už mě trochu vytáčí
Peta Voženílek včera za rvačku do konce zápasu...tak se hezky rozloučil a směr Třinec...Petrovko konej... věřím, že do soboty, Peterek někým překvapí. Asi se všichni shodneme, že jeden útočník před masku brankáře je potřeba.
hroudek Peta Jestli Vožuch přijde, tak on to herně sám nezvedne, nemá formu, víc než cokoliv jiného to může být mentální vzpruha.
polda Já si myslím, že Vožuch v lednu nebude. A to hlavně z důvodu, že Zug má momentálně 6 zdravých cizinců včetně Vožucha, tzn. můžou hrát všichni. Švédský bek Bengtsson je pravděpodobně od začátku ledna zraněný, což je doba, od kdy Vožuch pravidelně hraje, ač ty výkony nejsou optimální.
LoPa Pewo Ne, nic konkrétního tam nepadlo, zniňoval se, že skoro za ně hrál Voras, ale to byla spíš vtipná historka, stejně jako ta, když sparťany vysadili na nádraží, autobus už byl 100km daleko a až pak zjistili, že tady jsou nádraží dvě 😁