Soudě podle výstroje v kabině, tak v Třinci zůstal Kacetl, Jank a Vrána, samozřejmě výstroj tam má i Dravec a Kuro. Jsem zvědavý, kdo bude dneska Mazimu krýt záda.
hroudek Co jsi byl zkontrolovat šatnu?
hroudek Zeby Dravec ve vypucenych vecech ?
Ales_36 Uklizim tam hajzly ve volném čase
Ales_36 To je ten maník, který si nechával přidělávat klíče a během zápasu hezky domů s lupem
hroudek To tam musi byt často nablito
Predplaci si někdo HeroHero Mistři světa, kdy tam mluvil Divíšek?
Pewo jo, je to jediný podcast, který se dá poslouchat.
LoPa až na občasné výlevy Dudy... to jeho věčné hádání s Tlustým, který má v 90% pravdu, už mě trochu vytáčí
LoPa A mluvili tam o konkrétních hráčích, případně něco zajímavého?
Voženílek včera za rvačku do konce zápasu...tak se hezky rozloučil a směr Třinec...Petrovko konej... věřím, že do soboty, Peterek někým překvapí. Asi se všichni shodneme, že jeden útočník před masku brankáře je potřeba.
Peta Jestli Vožuch přijde, tak on to herně sám nezvedne, nemá formu, víc než cokoliv jiného to může být mentální vzpruha.
Peta Spíš taková přetahovaná 🙂
Já si myslím, že Vožuch v lednu nebude. A to hlavně z důvodu, že Zug má momentálně 6 zdravých cizinců včetně Vožucha, tzn. můžou hrát všichni. Švédský bek Bengtsson je pravděpodobně od začátku ledna zraněný, což je doba, od kdy Vožuch pravidelně hraje, ač ty výkony nejsou optimální.
APW jj nuda 😁 ráno jsem viděl jen na Livesportu statistiky
APW Ale dres mu sundal 💪😁
Pewo Ne, nic konkrétního tam nepadlo, zniňoval se, že skoro za ně hrál Voras, ale to byla spíš vtipná historka, stejně jako ta, když sparťany vysadili na nádraží, autobus už byl 100km daleko a až pak zjistili, že tady jsou nádraží dvě 😁
Tak co, kde skončí ten Niklas Rubin? Podle toho platu asi v Pardubicích 😁
Avenged15 Taky si myslím.
desdel Dědek?
Ikdyž pod příspěvkem píšou Kometa, tak uvidíme.
desdel
APW no eliteprospects ještě spekuluje o odchodu klimeše z vítkovic 😁