APW no eliteprospects ještě spekuluje o odchodu klimeše z vítkovic 😁
PCE budou na 99% dnes nebo zítra oznamovat nějakou posilu.
desdel
Hansen1 To nemůže být pravda. Ti chudáci přece nemají peníze a hraje tam samý odchovanec za párek a pivo.
Hansen1 To by musel podle mě Hrachovina skončit a pokud ne, tak zase pro nás dobře, protože kabina nebude úplně přátelská 🙂
Elmo Varaďa už má syndrom klauna Dědka
Elmo spekulace ☝️😶
Pewo Ne, nic konkrétního tam nepadlo, zniňoval se, že skoro za ně hrál Voras, ale to byla spíš vtipná historka, stejně jako ta, když sparťany vysadili na nádraží, autobus už byl 100km daleko a až pak zjistili, že tady jsou nádraží dvě 😁
Tak co budou nějaké výměny v extralize? V Třinci je nečekám, ale Sparta a Brno chtělo posílit
Pewo No moc času už kluby nemaji, tak uvidíme co se ješte do konce dne stane 😃
Výměna na trase Budějovice -Plzeň Kubík -Holešinský
Peta hezký trejd, dobrá posila pro Plzeň. Fakt se mi docela líbí jak to tam skladaji. Letos budou mít zajímavé play-off.
Xicht91 Byl bych rád kdybys měl pravdu.Několik let se nám play of nepovedlo na což jsme dřív nebyli zvyklý.Je fakt že letos hrajeme fakt parádní hokej a tabulka to i ukazuje ale furt jsem fakt v očekávání opatrnej. Ale jestli dojde na tvoje slova,POCHVÁLÍM TĚ PŘED MÍSTNÍMA MAMROKAMA (snad jsem to slovo nepopletl)A PROHLÁSÍM TĚ ZA ODBORNÍKA.ALE AŽ ZA TOHO DRUHÝHO,PRVNÍ JSEM JÁ. 🤔😉
A v kolik oznamujeme posily my? 😁
Joe u nás nebude nic😁
Polda23 Abychom se nedivili 😁
No začíná mě to děsit to ticho. A ještě víc že pravděpodobně panuje naprosta důvěra současnému kádru. Alespoň jednoho tajtrlika do počtu jako signál, že nam to není jedno jak to letos dopadne by to chtělo.
Xicht91 letos sem uprimne totalne klidny a a byl bych maximalne v soku kdyby k nejake zmene doslo.
mrkev Taky to tak mám.
Dejme na Dejvovu notu. Pokud chceme zvýšit své šance na úspěch, potřebujeme silového útočníka.