APW za Gulašiho skvělá náhrada.
Folwy49 Za Hollanda, který jde do Vítkovic.
Pewo tezko rict co chcem hrat. Zkusit to delat jako Vary nebo Libe v tom asi problem neni, zatim mi teda nelrijde, zebychom na to meli typologicky hrace. V tech tymech jsou taky produktivni alfa samci. Druha varianta je jit do toho po hlave jako SPA a PCE, s tim ze Janko vysvetli par bohatejm slovakum, ze nejlepsi ci muzou udelat je ukazat tem zasranym Cehunom jak se to ma delat a nalit prachy do klubu v EHT a vypalit pepikom rybnik v ceskem narodnim sportu... mozna jakisi gosc z polski by se nasel.
mrkev Zase ty Vary nebo Liberec 😵💫. Když se podíváš na soupisky těch týmů a našeho, tak máme v kádru více hráčů, kteří prošli v daném klubu mládeži (počítám aspoň 1 rok), než oni.
APW Liberec je známý tím že krade mladé.
Elmo a my jsme znami cim? Vzdyt tady prosel.mladezi i Havlat, pozdeji Faksa, mihnul se tu Pasta...z posledni doby Mrtka.
Zas trochu objektivity by to chtelo 😉
Spaleny Podívej se na poslední roky repre U 20 kolik tam bylo našich. A hlavně mi jde o to jak se v Liberci kasají ale tahají vše z celé ČR. Nějak nevím že by se to dělo u nás.
Pewo = 100%
Kodytek do Ambri do Švýcarska
Ales_36 to sem si fakt oddechl😀
dave77 Věděl jsem, že ti to udělá radost
Ales_36 přesně tak🙂
Černoch Vary +3 roky
hmm. tak proto hraje flynn od tohoto období totální tužku.
rejnok nedementoval to sám Peterek? Navíc vyměnit cizince za cizince by ZUGu nedávalo smysl
rejnok tohohle borce bych bral s rezervou... mám takový pocit, že jde o fandu Dynama, takže bych se nedivil, kdyby se snažil o rozhození soupeře
rejnok Byl to kec
To tady někdo psal už v lednu a myslím že tu šlo info že to je blbost.
Palmis23 Pochybuju, casto dava prispevky ze stadionu z Varu.
Simon hmmm dal jsem si teď čas a trochu víc prozkoumal ten profil a asi máš pravdu🤔 ovšem sympatie k Dynamu z jeho profilu čiší taky😂 každopádně v tom příspěvku nebyl schopen normálně vysvětlit zdroj
Po sezóně jde pryč Kundrátek, Flynn, Daňo, Nestrašil, Sikora, Nedomlel, Jank, Cienciala.. končí Vrána a Dravecký.
Esko To máš odkud? Například Daňo má smlouvu i na příští rok.
Esko a kde by ten Činel asi tak šel😀Do Orlové🙂
Esko Blbost